S’mores kage

Jeg traver endnu en gang rundt ude i en skov, og da vi i går aftes ristede skumfiduser til s’mores over et bål, var det med en fornemmelse af at have nået et kulinarisk højdepunkt. Det er jo den helt rigtige måde at spise s’mores på, men eftersom det kan blive småt for enhver, vil jeg dele et alternativ til The Real Thing: S’mores-kagen.

S’mores-kagen har gået sin sejrgang på Instagram – og er det på Instagram og indeholder det masser af sukker, så skal det selvfølgelig prøves!

Det er helt simpelt: kiks (gerne en god kvalitet Digestives) smøres med nutella, og lægges i lag med et par håndfulde mælkechokolade i mindre bidder. Hele herligheden dækkes med masser af marshmellows, og bages ved 175 grader i ca. 10 minutter.

Det vigtigste ved denne kage er, at den kun er rigtig lækker når den er rygende varm. Så er det til gengæld også en himmerigsmundfuld: knasende kiks der svømmer i blød chokolade, overtrukket med klistrede marshmellows. Jamen, mums. Personligt kan jeg simpelthen ikke finde noget i den sætning, som ikke er fristende… At kalde det en ‘kage’ er så nok i øvrigt lidt af en tilsnigelse, men lad nu det ligge. Det er jo ikke navnet man skal spise 🙂

Vil afslutningsvis lige advare om, at de Insta-værdige øjeblikke indtræffer inden spisningen. Når først gaflen er sat i, smager det bedre end det tager sig ud…

 

Tilbage til forsiden 

Måske vil du også læse...