Søndags Snapshots fra næsten-september

Det har været en travl uge, som har budt på rigeligt med Tycho Brahes-dage. #klodsetoguheldig

Det har været sådan en slags uge, som virkelig får mig til at værdsætte, hvor nemt livet er under normale omstændigheder. Til gengæld har den også budt på enorme glæder, og sådan er der jo så meget 🙂

Ugen markerer tærsklen til min yndlingsmåned (én af dem. Elsker alle månederne, undtagen marts, men lad os slet ikke tale om marts nu), som er lige ved at være her: september.

September er en af de rigtig gode måneder – stadig mild og lun, men også med hyggelige regn & rusk dage, hvor man kan putte sig i sofaen med en bog og et strikketøj. September markerer det endelige farvel til sommeren, og dermed også det længe ventede goddag til efteråret; den bedste årstid, næst efter julen, som selvfølgelig er en selvstændig årstid.

Frem med de tykke sweatre, støvler og jakker, frem med bogstablerne på alle husets vandrette overflader. På tide at få fyret op i pejsen, tænde nogen stearinlys og bage en kage. Jo jo, september er rar.

 

I september skal jeg blandt andet:

Fejre Vidunderlige Victor. Hans navngivningsfest skal stå i den gamle lade, og jeg glæder mig!

Spise æblekage. Masser af æblekage. Havens æbler er alligevel ikke meget andet bevendt, små og sørgelige som de er i år. Men æblekage er også en fornem skæbne for et æble!

Krydse fingre for, at der virkelig har åbnet sig en vej over nogen grænser. Flyver gerne via Dubai, inklusiv 14 dages karantæne, hvis det kan bringe mig til Texas og ham her… min egen John-John, som jeg savner så uendeligt meget. Jeg sover stadig med hans babydyne som min hovedpude, men den dufter helt ærligt ikke så meget af ham mere, så jeg kunne virkelig godt trænge til en optankning.

Jeg skal farve en masse garn. Der kommer nogen ændringer ift mit håndfarvede garn, fordi det med at farve på bestilling ikke nødvendigvis passer dødgodt med mit omkringfarende liv, så fremover bliver det formentlig noget med at jeg farver det, jeg farver, og så håber jeg, at jeg rammer rigtigt!

terrasse

Blive helt færdig med at male gården. Helt færdig, blev der sagt. Også med de små, dumme hængepartier. For det er nok lidt på tide, og får jeg det ikke gjort nu, sker det ikke.

Hvad skal jeres september gå med?

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Elsebeth says:

    Hvor er dog vakker, ja, helt uimodståelig, din bette texaner; han er lige til at putte i tasken og tage med hjem …
    Som alle mine andre måneder skal september bruges til at varme mit hjerte ved at glædes over alle de skønne børn, jeg møder på min vej.

    1. Han er ganske særlig <3
      Det lyder som en virkelig god plan, du har for september!!

Comments are closed.