Søndags Snapshots – 1. søndag i advent

Jeg skal være farmor igen!!!!! Det overskygger lidt de andre gode ting, ugen også har budt på – et helt nyt, lille menneske, som ligger og venter på at møde verden. Og sin farmor <3

Men altså: første søndag i advent. Så er alle juleelskere vist med på noget fri leg med julepynt, ikke sandt? Jeg startede jo ugen i Dubai, og følte mig derfor en smule bagud på point, da jeg kom hjem tirsdag aften – men har til gengæld taget mægtig revanche siden da! Jeg nød de sidste dage i sol og varme til fulde, og havde bevidst skubbet enhver tanke om jul langt væk. Men allerede i lufthavnen overvældede det mig, og siden har jeg kastet mig hovedkuls ud i alt det fine.

dubai

UAE er et særligt sted, på godt og ondt. Det er et vidunderligt sted at besøge, især med en baby, fordi alting er så nemt, rent og sikkert. At det så også er et sært kunstigt land, hvor det kan være ganske vanskeligt at bo, kan vi jo lade være at bekymre os om, når vi bare gæster landet fra tid til anden. Vi nød med andre ord vores tid dernede, og svælgede i alle vores minder herfra, alt imens vi lykkeligt samlede nye, gode minder. Vi fik set næsten alt det vi ville, og vi kom helt ned i  gear. Total afslapning – slet ikke så ringe, her på tærsklen til den lykkelige, men indrømmet, også noget travle juletid.

strik

Flystrik. Fordi det er En Ting. Jeg fik bakset et par fine nissehuer til familiens mindste sammen, alt imens jeg lyttede til et par herlige julebøger, og landede således i fuldkommen julestemning.

Straks vi var hjemme, lod jeg vores mange (mange!) kasser med julepynt eksplodere udover huset. Det er intet stilfuldt eller underspillet over min julepynt – den er alt for meget, og sådan skal dét være. Den gode smag holder juleferie, og jeg nyder det. Nu skal jeg bare have fat i et vognlæs gran og hyacinter, og så er den vist hjemme.

jul 2019

Vi har en fantastisk hyggelig tradition med yngstesønnen og hans søde familie – vi mødes hos dem den første søndag i advent, og julepynter deres hjem. I år er dagen i dag er optaget, så vi har tyvstartet, og jeg kan således vise jer, hvordan smag for overdådige juleudsmykninger nedarves.

jul 2019

I går holdt vi årets første julefrokost. Jeg elsker julefrokoster. Et overflødighedshorn af usund mad og snaps, bare sådan lige for at komme godt i gang med måneden. Her til morgen strækker vi ud, men om et par timer skal vi i teateret med  familien. Vi skal se Fredericias Teaters storslåede opsætning af musicalen Tarzan, og jeg glæder mig som et lille barn.

Næste uge står den på noget juleri. En del juleri, faktisk. Jeg har jo stadig lidt at indhente, så jeg skal have de første julegaver i hus (jubiii!!! Elsker at købe julegaver!), og vi skal hente juletræ, og spise risengrød, og bage æbleskiver, og hele huset af skal dufte af jul. Rigtig glædelig julestart til jer alle <3

 

Måske vil du også læse...

6 Comments

 1. Tina says:

  Glædelig 1.advent og stort tillykke med endnu et barnebarn 🙂
  Vildt flotte billeder 🙂
  Nyd juletiden og hinanden 🙂

  1. Tusind tak – det er så stort! Jeg ønsker dig en fortryllet adventssøndag

 2. Tillykke med at du skal være farmor igen. Hvem af dine sønner skal være far? (Har du ikke to?)
  Og glædelig december. Jeg elsker også julefrokoster. Så i år har vi både en før jul og efter. Kh Birgitte

  1. Tak Birgitte ❤️ Det er yngstesønnen, som skal have sin nr. 2 nu, og jeg glæder mig, så jeg er ved at sprænges!
   God ide at fordele julefrokosterne – de er så hyggelige!

 3. Pia Moestrup says:

  Et kæmpe tillykke – der er ikke noget, som (endnu) et barnebarn ♥️

  Her pyntes der også mere hyggeligt end stiligt . Og jeg elsker hvert minut.
  Glædelig december.

  1. Tusind tak! Det er virkelig stort, når familien vokser – og nu ved jeg jo, hvad det er, jeg har i vente
   Dejligt at der er andre som kan nyde hyggen, også selvom den ikke er stilren – jul er ikke tjekket (i min bog). Jul er bare HYGGE

Comments are closed.