Søndags Snapshots

Det har været en god uge, sådan en som har efterladt mig rigtig solidt grundglad, med en fornemmelse af, at livet virkelig har haft en fest med at forkæle mig. Jeg har haft besøg af Jeanette og lille Viola – bloggertophundemøde? Tophundebloggermøde? Under alle omstændigheder altid hyggeligt med venindebesøg jo, så det var en ren fornøjelse for både Fili og mig.

Jeg har selvfølgelig også nydt det smukke, sprøde forår i Danmark – ikke mindst på de stille aftenture til ishuset med barnevidunderbarnet. Det holder aldrig op med at fornøje mig at proppe is i min lille guldklump <3


Det har også været godt at tage forskud på sommeren på Mallorca. Ikke rigtig noget at klage over dér, så det vil jeg lade være med. Jeg vil bare konstatere, at jeg altså rigtig rigtig godt kan lide den lille ø i grønt.

Holdt konfirmation lørdag, og det var sådan en fin dag. Solen skinnede fra en skyfri himmel, hele Højgård strålede som en nyslået møntt, og så synes jeg altså bare der er noget så uendelig smukt og rørende over et ungt menneske som tager sig tid til virkelig at overveje hvordan livet skal leves, og hvilke idealer der skal bæres med!

Her til morgen har vi fået tømt kufferterne for de sidste Mallorca-relaterede ting, og proppet dem med en masse der (forhåbentlig – det gik lidt stærkt) vil være passende i Los Angeles og Las Vegas. I morgen smutter vi jo igen; et lille hop over atlanten og noget, og så har vi to uger i det USA som jeg har lært at holde så meget af. Jeg sender et postkort 🙂

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...