Tara og stormøerne

Anna har lige været på ferie, og ferietid er jo som bekendt læsetid, så nu er hun klar med endnu en anbefaling. Denne gang har hun læst anden del af Isa Lemvigh Clausens serie om pigen Tara – du kan læse hendes anmeldelse af første del lige her.

img_9252

 

Tara og stormøerne
Her fortsætter fortællingen om Tara lige efter 1’eren sluttede. Nu er der endelig kommet fred i Halvarden men det varer ikke lige så længe som Tara havde troet. Kongen af Halvarden har sendt bud efter Tara, for Arke er blevet væk. Han tog ud en tidlig morgen. Kongen og dronningen troede bare han var taget ud for at ride en tur, men der er ingen der har set ham i flere dage nu.
 

Er han taget til Ydersletten for at finde Mistis tvillingebror Valmar? Der er ingen der har set Valmar siden den dag fyrst Baras tog ham fra dem, mens kongen  var fanget. Tara og Gaffa tager til Ydersletten, for at finde Arke og Valmar. Hun møder både gamle venner og fjender. Men hun møder også nogen, som ved mere om Tara end hun selv ved om sig selv. Det får hende igen til at tænke, hvem er hendes forældre?

Jeg syntes den er lige så godt skrevet som 1’eren. Jeg blev næsten ked af det da jeg skulle lægge bogen fra mig, for der er både humor og spænding i den, og det gør den helt fantastisk.
Noget jeg især kan lide er at Tara tror på sig selv næsten hele tiden, og vil gøre alt for at hjælpe kongen af Halvarden.
Kærlig hilsen,
Anna.

Måske vil du også læse...