Søndags Snapshots

Noget af en spændende uge – og så er den endda langt fra forbi for mig endnu. Vi er jo ni timer bagefter herovre, så vi har både lørdag nat og en hel søndag til gode! Indtil videre sender jeg lige en lille håndfuld glæder, både store og små:

Hollywood

Ganske enkelt altid sjovt, på den der lidt (meget) kitchede måde, hvor Supermand står side om side med Amish-folkene der har vovet sig ind til byen, udelukkende for at frelse dig. Også vigtigt at få hilst på sin yndlingsstjerne.

Det ikoniske Hollywood-skilt

– som jeg endnu ikke er kommet rigtig tæt på. Måske næste gang?

Fuld fart på

New York. Midt i en ørken. Med masser af drinks. Der er ikke rigtig noget ikke at kunne lide ved konceptet.

Cirque de Soleil 

Hører sig på en måde til, når man er i Las Vegas, så vi så Zumanity. Ikke så meget andet at sige end: I.M.P.O.N.E.R.E.N.D.E! Er stadig lidt rød i kinderne.

Shopping

Jo en integreret del af den amerikanske oplevelse, så har shoppet lidt. Okay, meget. Kommer nok til at bære 6-7 lag tøj i flyet hjem, for ikke at skulle betale overvægt for kufferterne.

Vi flyver hjem søndag eftermiddag, og jeg glæder mig. Det har været en vidunderlig tur, men jeg ser virkelig også frem til at komme hjem. Måske er der alligevel noget om det der Ude godt, hjemme bedst? Jeg glæder mig i hvert fald til familiehygge, grill på terrassen, lange lyse sommernætter omkring et knitrende bål, en svømmetur i søen, og nogle skønne ture i sommerskoven med min bedste ven med poter!

Måske vil du også læse...