Søndags Snapshots

img_0996Sommerferie

Er totalt i sommerferiemode. Det er jo ikke fordi jeg har manglet rejseoplevelser i årets løb (!), men der er nu bare noget helt særligt over sommerferie. Lange soldrukne dage, hvor man tager sig god tid til en stille snak, en god bog – eller til bare at falde i staver…

img_0955img_1040Yndlingsrestauranten

La Fragua er en af mine (indrømmet, mange) yndlingsrestauranter. Top lækker mad, og de skønneste omgivelser, hvad enten man sidder i den grottelignende spisesal om vinteren, eller oppe på en af tagterrasserne om sommeren. Er man i Capdepera, bør vejen klart lægges forbi. Prøv for eksempel deres tartar, deres skønne pastaretter, eller deres blæksprutte. Haps.

img_1036Peters paella

Ham min elskede har også forkælet os med sin udsøgte paella. En himmerigsmundfuld, som afgjort er tiden (hans!) bag gryderne værd!

img_0851Ferielæsning

Vidunderlig læsning, af den slags hvor siderne nærmest vender sig selv, hører sommeren til. Min mands hustru er et udmærket bud på en bog der fortjener at ryge i strandtasken.

img_1104

På tirsdag forlader jeg skønne Mallorca. En smule vemodigt, men jeg skal hjem og nyde Danmark. Og så tager jeg jo dem her med <3

img_1133

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...