Søndags Snapshots, uge 8

De små ting – de der små (og store) dejlige ting, der er allevegne, ind imellem de sørgelige ting, som naturligvis også er en del af livet – har præsenteret sig nydeligt i denne uge. Det har med andre ord været nemt at få øje på det gode i denne uge, selvom det triste også har været med. Mine Søndags Snapshots handler netop om de fine ting, alt det jeg godt kan lide, og fungerer på den måde som en slags ‘taknemmelighedsdagbog’. Og det er altså dejligt svært at være rigtig sur, når man er taknemmelig.

d0d19148-8962-4b85-8731-55e5786af98b

Ugen har stået på sol, saltvand og fest – altså masser af gode, små ting. Den har så også stået lidt på pakning, for vi rejser hjem i morgen, og kommer formentlig ikke tilbage til Rio de Janeiro foreløbig. Jeg føler mig uendeligt priviligeret, at jeg sådan kan rejse rundt mellem de to kontinenter, mine unger har valgt at fordele sig på, også selvom det betyder, at der meget farvel i mit liv. Ethvert farvel er jo samtidig starten på et nyt møde, og det er dét jeg prøver at holde mit fokus på.

346e0c32-12bd-428d-8200-c58a194b0291

Lange gåture og vidunderligt dovne dasedage på stranden – jo, livet i Rio er storartet, i hvert fald når man kommer som gæst fra den danske vinter.

360aa118-dcce-4fea-bd23-f7dfceefb590

Nogen (ikke mig!!) bruger gerne en stranddag på en rask løbetur i det tunge sand – og så er det godt at strandpromenaden byder på afkølingsstationer, hvor man kan nyde et forfriskende pust af kold vanddamp. Må også gerne bruges, selvom man springer de fysiske udskejelser over!

a6f393c1-7bd2-410e-bec2-45754f4c437e

En ting der har fyldt herligt meget i ugens løb, er svigerdatterens fødselsdag. Alle sejl var sat, for at hun kunne få en skøn dag, og hun har da også besluttet sig for, at hun fremover vil have fødselsdag hvert år, fordi det er langt sjovere end birthday.

6e885ed0-5348-4be7-a39e-1bfa3ea6b40e

Lige nu øver jeg mig på at sige farvel til Rio. Det falder mig ikke umiddelbart super nemt – så er det sagt. Heldigvis venter der noget godt i den anden ende, og det forsøger jeg at trøste mig med, mens jeg kæmper med at få pakket kufferten. Ikke ligefrem en favoritaktivitet, og jeg føler mig da efterhånden også lidt som en snegl med al mit habengut på nakken. I morgen går turen tilbage til kulden, og til alle dem derhjemme. Gem lidt sne til mig, gider I? Gad faktisk godt at sne inde…

 

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Det lyder nu ellers som en dejlig uge og billederne ser helt fantastisk ud.:-)
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    1. Pia says:

      Tak 🙂

Comments are closed.