FiftyFabulous i godt selskab

img_0918Kantoni er en online shoppingportal, som har en tilknyttet blog. På denne blog har de samlet deres yndlings DIY blogs – og se nu bare her:

 

img_0885

Uha, hvor jeg blev glad over at finde FiftyFabulous i så fint selskab! Der er mange virkelig skønne DIY-blogs samlet, og hvis du kan lide at sysle med hjemmegjort, kan jeg kun anbefale at du kigger listen igennem her.

Du kan også bladre i mine DIY-indlæg, blandt andet den sweater de nævner på Katoni, og den lille strikkede pung.

Jeg har i øvrigt et spændende nyt projekt på pindene: en helt klassisk, råhvid sweater med masser af snoninger og kuber. Sådan en strikkede jeg for mange år siden, men den er gået heden, og jeg har savnet den helt vildt siden. Det er et enormt arbejde, men herligt at sidde med, jo. Når engang jeg når til vejs ende med den, deler jeg selvfølgelig opskriften, men eftersom den bliver til samtidig med sweateren, må det lige vente lidt.

Strikker I om sommeren, eller er det en vinteraktivitet for jer? Jeg er klart mest flittig med pindene i de mørke måneder, men kan nu aldrig helt lade dem være.

 

Tilbage til forsiden

 

Måske vil du også læse...