Søndags Snapshots – safari

img_7046Sikke dog en umanerlig fin uge. Sol, safari og afslapning, omgivet af en masse mennesker jeg holder af. Godt nok har en forbavsende stor del af os (jeg selv inklusive) været syge på skift, men smerte og ubehag er jo i bund og grund bare kroppens signal til os om, at den er i gang med lidt vedligehold, så det har ikke stoppet os. Faktisk har jeg smilet (og skraldgrinet) så meget i denne uge, at jeg nærmest har været permanent øm i kinderne. Det har med andre ord ganske enkelt været en uge, som har efterladt mig grundglad og tilfreds helt ned i tæerne. Sydafrika FTW!

img_7152img_7150img_6994img_1029Ugen har blandt andet budt på elefanter, løver, geparder, zebraer, antiloper, hyæner, sjakaler, flodheste, næsehorn, giraffer, og virkelig mange fugle. Jeg har min meget passionerede * lillebror med, og han har for eksempel vist mig fløjteænder, skestorke og selvmordsfugle – og så har jeg hørt vores ranger tale om en Go Away Bird, som jeg tænker muligvis er i familie med den velkendte Please Shut Up About The Birds Bird og den mere sjældne Seriously, I Have A Job To Do Bird 🙂

img_7264Efter nogle dage på safari slapper vi nu af i Sun City, og det er også vidunderligt. Vi tumler os i sol, vand og kulørte drinks, og lige om lidt skal ham min elskede og min svigerdatter op i verdens hurtigste zip line, mens vi andre ser hovedrystende til. Og det er netop det, som har gjort denne familieferie helt fantastisk: at der har været noget for alle. Hvor er der bare meget at glæde sig over, når man kan nyde alle de andres glæder foruden sin egen!

I næste uge kommer der noget seriøst billedspam her på bloggen, med masser af fotos og historier fra smukke Afrika – men lige nu vil jeg se at få de to tosser bundet sammen og hængt op på en snor, så de kan suse afsted med 160 km/t. Spørg mig ikke hvorfor de gør det, men jeg har sat et GoPro på dem, så jeg kan nyde turen på tryg, digitaliseret vis.

img_7263

 

 

* Min bror er en vaskeægte nørd – og nørder er noget af det mest fantastiske, fordi de begejstres så nemt, og det smitter. Jeg elsker min bror grænseløst og uden forbehold, og hans nørderier er en evig kilde til morskab.

Måske vil du også læse...