Septembers liste

img_8925

Enter Fru T’s yndlingsårstid. Nu er det omsider efterår, eller i hvert fald sensommer, og det tæller bestemt også for noget. Den der fine overgang fra sommer og sol (eller forventningen om sol i det mindste…) til dage med høj himmel og kølig vind, hvor alting folder sig ud en sidste gang, inden der pakkes sammen for i år – jamen, det er da noget så fint!

I september vil jeg:

img_3752

– være virkelig meget hjemme. Vi skal kun på en enkelt lille tur; resten af måneden skal tilbringes hjemme i hulen, og nøj, hvor jeg glæder mig!

– tænde stearinlys og brændeovn (med kun en lille smule dårlig samvittighed). Ild er det tryggeste, hyggeligste og mest fascinerende, og nu skal den nydes nærmest 24/7.

– fejre at jeg kan klæde mig lag-på-lag igen. Jeg elsker at putte mig i vamsede  trøjer over store skjorter over delikate toppe, og omsider giver det igen mening.

img_1337

– tilbage på arbejdet. Jeg har godt nok haft nærmest alt på laveste blus hele sommeren igennem, men nu starter det, med bryllup, konfirmationsforberedelser, min nye bog og en masse administrativt arbejde, og jeg glæder mig. Er vild med intense arbejdsdage, hvor ind-bunken svinder og ud-bunken svulmer op. Føler mig så dejligt effektiv.

– bage en hel masse boller. Og kager. Alt det søde og bløde og varme hører jo efteråret til. #DenUdygtigeHusmor

img_2286

– til frisøren. Lyder måske ikke så voldsomt at det ligefrem behøver at nævnes her, men efter min brasilianske oplevelse er det med en smule bæven. Har dog tillid til processen, og ellers kan jeg jo alting få hele garnet revet af og købe mig en pæn paryk. Suk, altså.

img_3164

– vandre. Sæsonen rinder så småt ud for frossenpinde, så jeg skal sørge for at få mest muligt ud af efteråret. Vi tager til Italien et par dage, og prøver at hike op langs Comosøens østlige bred – det må være så ubegribeligt smuk en tur, at det ville være tosset at vente med den 😉

 

Hvad skal jeres september gå med? Får I også mærkelige ’tilbage-til-skolebænken’-agtige fornemmelser når sommeren går på hæld, og bliver enormt aktive?

Måske vil du også læse...