Søndags Snapshots fra Dallas

Jeg er stadig dybt begravet i lykke. Læg dertil det faktum, at det hårde arbejde nu er overstået, og jeg absolut intet andet skal end at nyde, og man vil forstå, at det er en meget veltilpas Pia, som sender hilsner hjem denne uge!

Ældstesønnens akademi er efterhånden helt færdigt, og det er noget så smukt. Især kvindernes omklædningsrum har fået en masse kærlig opmærksomhed, og eleverne er heldigvis søde nok til at bemærke og beundre det. Jeg har bl.a. hængt planter op i mit gamle planteophæng, og malet klubbens logo på væggen – og jeg er svært stolt af min indsats.

Receptionen er også blevet mega flot, og det er i det hele taget en sjældent smuk klub. Og en virkelig dejlig familie, som ejer den…

Texas er en sjov stat. Den har alt det, jeg tænker på, når jeg hører ordet Amerika. Her er gale fundamentalister * (som her ofte er bevæbnet til tænderne…), cowboystøvler, sød og blød mad, overmåde venlighed uanset hvor man vender sig hen – og masser af udsøgt shopping.

Svigerdatteren inviterede således på yarn crawl den anden dag. Hun er ellers overhovedet ikke fiber-fan, men hun ville bare forkæle sin gamle svigermor lidt. Og nøj, hvor var det godt!! Jeg fik lige en halv time i garnhimlen, og lod mig slæbe derfra med mine grådigt svedige hænder knuget om adskillige smukke fed. Nå ja, og så trøstekøb jeg også lidt garn på nettet. Altså, trøstekøb hænger sammen med, at mange af de små lokale garnbutikker herovre er lukket på grund af Covid 19, som jeg efterhånden er grundigt træt af. Og når man er træt af noget, er der bare ikke meget som er bedre end trøstekøb – så nu er der 300 gram håndspundet, håndfarvet skønhed på vej til mig.

Jeg er blevet stillet endnu en fiber-dag i udsigt i næste uge. Det bliver ikke tirsdag, for da er det ham min elskedes fødselsdag, og han plejer ikke at være indstillet på at dele stadsen med andre. Ugen har heldigvis mange andre dage, og med vores (meget hemmelige) planer for tirsdag burde den også blive helt vidunderlig!

 

 

* Bemærk lige skiltet “Remember the Alamo” – jeg mener; what the actual fuck??? Hvor langt vil I gå for at få jeres mur?

Måske vil du også læse...