Søndags Snapshots fra en lykkerus

dallas

Åh, hvor har det bare været endnu en dejlig uge. Lad jer endelig ikke snyde af den uldne cardigan på billedet – den er udelukkende på, fordi jeg skulle have taget billeder til en ny opskrift! Min foto-session blev imidlertid afbrudt af dejlighed, og det er egentlig meget sigende for ugen. Der har været dejlighed over det hele – og pragtfuldt vejr som et passende bagtæppe.

dallasdallasdallas

Peter havde fødselsdag i ugens løb, og den blev fejret med en forkælelsesdag. Vi droppede ham af i Dallas’ lækreste spa, og hentede en vældigt godt tilpas fødselar nogle timer senere, så vi kunne hygge videre i fællesskab.

dallasdallas

Vi har også været på tur i det ubeskriveligt cool område, Deep Ellum, hvor vi mæskede os i briskets og mageløs pie. Jeg anede ikke, at Dallas bød på så tjekket et område, men det er altså en meget sammensat by, som bestemt er et besøg værd!

dallas

Skøn solnedgangsvandretur langs en af de mange søer i området. Her er mægtig pænt, især i skumringen, når ildfluerne spiller op til dans.

Med al den nydning har jeg ikke haft tid til meget andet end at nyde. Jeg har for eksempel ikke fået læst så meget som én eneste side i mine bøger, og det er helt ok. En ting, jeg dog altid tager mig tid til, er min favorit-blog: Qland, hvor skønne Jeanette giver de bedste tips til skønhed, stil og bolig, og guider til dejlige oplevelser, alt sammen i en atmosfære der oser af hygge! Tjek den ud, hvis I ikke kender den allerede – der er timevis af god underholdning!

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Tusind tak for din dejlige anbefaling af min blog. Det varmer mit hjerte, og jeg skal gøre mit bedste for at leve op til de flotte ord.

    1. Din blog er fantastisk, og jeg tjekker den hver eneste dag ❤️

Comments are closed.