Søndags Snapshots fra den dejligste varme

dubaidubaidubaidubaidubai

Soldrukne hilsner (og en veritabel billedstorm) fra Dubai, hvor jeg lever mit karantæneliv helt langsomt, og meget meget dejligt. Mens jeg har været her, er temperaturen så småt begyndt at krybe nedad, og vi ligger nu ret konsekvent under de magiske 40 grader. Det betyder strandture og swimmingpool, gode bøger i skyggen, og endda små gåture i Marinaen, og jeg er svært godt tilpas.

Dagene forsvinder i en døs af magelighed, og jeg kan nærmest ikke begribe, at der er mindre end en uge til at vi hopper på flyet til Houston. Det er næsten ikke til at tro at vi omsider er så tæt på – bare lige en lille uges ventetid, en 16 timers flyvetur, og så et road trip i mini-udgave. Er ikke helt sikker på, at turen Houston-Dallas helt kvalificerer som road trip, men det lyder da cool, ikke?

Hvis nogen af jer skulle komme til Dubai, vil jeg gerne lige tippe om to gode restauranter, som ligger en smule væk fra den slagne vej, og som er voldsomt meget mere interessante end de kæderestauranter, som nærmest helt har overtaget de populære steder.

dubai

Dejlig asiatisk mad i sjove omgivelser, og det hyggeligste te-rum med brætspil og vandpiber – Cartel Cafe & Restaurant kommer med mine varmeste anbefalinger, ikke mindst på grund af det fine nye, Corona-relaterede vægmaleri! Restauranten ligger i Sidra Tower på Sheikh Zayed Road.

dubai

Hvis man kan lide japansk mad, er Bento-Ya Kitchen stedet at tage hen. Især i udendørssæsonen, hvor man sidder på en lille plads med den skønneste udsigt til Burj Khalifa, men maden gør den værd at besøge året rundt. Den ligger også på Sheikh Zayed Road, i Al Kawakeb Building, block D.

dubai

Om aftenen nyder vi den smukke udsigt over Marinaen – og så svælger vi i virkelig dårligt TV. Som i virkelig, virkelig dårligt. Der er ikke de store valgmuligheder, eller den store energi til at udsøge os de bedre alternativer, så vi ser Z Nation. En skidt udført zompocalypse-serie, som er dårlig på den fascinerende måde, hvor man slet ikke kan lade være med kigge videre. Så deeet….

Jeg tænker at næste uge kommer til at ligne denne, i hvert fald frem til FREDAG. Magiske fredag. Men dagene indtil da er også værd at glæde sig til, og jeg har planer om at nyde dem i fulde drag. Hav en dejlig uge derhjemme, i vidunderlige september-Danmark!

Måske vil du også læse...