Søndags Snapshots med sommer og sol

Er det ikke bare utroligt hvordan vi kan blive ved med at nyde sommer og sol? Hver morgen når jeg slår øjnene op, tør jeg nærmest ikke tro, hvad jeg ser – men den er god nok: lyseblå, skyfri himmel. Og en godt afbrændt have efterhånden, men pyt med det. Den her slags vejr indbyder ikke til, at man leder efter hullerne i osten 😉

Ugen har været præget af forberedelser til de mange herligheder, juni kommer til at byde på. Jeg er så småt begyndt at gøre i stand rundt omkring, så jeg kan skaffe plads til ældstesønnen og hans dejlige familie, når de lige om lidt kommer hjem til os. Det er noget af det bedste der findes, det med at gå og gøre klar til ens vildfarne dumme unge, som tror det er sagen at leve i udlandet. Jeg slagter gerne fedekalven, hver gang han vender næsen mod Danmark, og denne gang bliver han og hans familie forhåbentlig rigtig, rigtig længe.

sommer og sol

Yngstesønnen og hans tilkommende er smuttet til Mallorca, så jeg har fornøjelsen af deres Charlie. Han har været mig en god hjælp til arbejdet!

Jeg har tilbragt mange timer, lykkeligt opslugt af diverse forberedelser til vores store fødselsdagsfest, og til det forestående bryllup, ikke mindst. Er umådeligt vel tilfreds, når jeg får lov at folde, klippe og klistre – og det har jeg i dén grad fået gjort i denne uge. Det meste af det kan fint laves udendørs, selvom jeg må indrømme at det ofte bliver lige en kende for hedt for mig.

sommer og sol

Alting blomstrer, og til trods for en efterhånden ret iøjnefaldende vandmangel, kan jeg stadig plukke masser af skønhed, så hele huset bugner af velduft. Det er dog ikke alt, jeg nænner at plukke, for der er altså noget særligt ved blomsterne, når de er ude på deres retmæssige plads.

sommer og sol

Derudover har jeg spist groteske mængder koldskål og melon. Ikke sammen dog, selvom det garanteret også er godt… I varmen er det ligesom det eneste der rigtig dur, og hvorfor skulle man dog egentlig også nogensinde spise andet??

Jeg satser på, at næste uge byder på flere fortræffeligheder af sammen skuffe – jeg er i hvert fald klar. God uge til jer!

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Ja, det har da været den mest utrolige forsommer i mands minde! Her, hvor jeg bor fik vi dog en del regn i går, hvilket (uden at lyde utaknemmelig) egentlig var helt rart. Blomsterne i haven ser noget kvikkere ud i dag og står med oprejst pande 🙂
    Lyder som dejlige planer du har pt, og foran dig. Altid så godt når ens unger vender næsen hjemad 🙂

    1. Vi fik kun lige to dråber, men kunne godt trænge til lidt mere… omvendt tør jeg jo slet ikke ønske mig regn 😉
      Jeg glæder mig mget til at få den fortabte søn hjem, også selvom det kun er for en kortere periode. Det eneste gode ved at have en søn i udlandet er, at man bliver så umanerligt glad, når han ind imellem kommer hjem!

Comments are closed.