Søndags Snapshots

Totalt yndlings-sol-og-strand-ferie-uge. Svært at sige noget rigtig skidt om, så det vil jeg lade være med. Nogle af ugens højdepunkter til gengæld, er for eksempel:

Tyson

Især Tyson på stranden. Han tosser lystigt rundt, og gør alle glade i låget. Han æder også sand, og den slags skal jo ud igen (ikke noget højdepunkt).

Blæsende solrig dag på Praia Secreto.

Masser af acai og kolde drikke, og den skønneste hippiestemning. Nærmest som at være på Venice Beach, bare med en masse glade brasilianere – så bliver det ikke meget bedre.

Prainha.

Den fineste lillebitte, meget private strand. Kun ganske få parkeringspladser, så her er aldrig for mange mennesker, fordi man enten skal komme meget tidligt, eller tage cyklen op ad et bjerg herud. Altid med rødt flag og dejlig mad.

At iPhone 7 er vandtæt.

Nærmest alle billeder til bloggen bliver taget med min telefon. Få sekunder efter dette billede blev taget, løb jeg fra bølgerne, og både fotograf og telefon fik en dukkert. Kan nu meddele, at iPhone 7 rent faktisk er vandtæt.

Stille stunder.

At være de sidste på stranden om eftermiddagen, og cykle hjem i solnedgangen – helt sikkert en kæmpe optur, som får toppoint herfra! Elsker når himlen spiller op og gør sig til, og hernede er den rigtig god til det.

Olaplex.

Mit sidste frisørbesøg i (forhåbentlig) rigtig lang tid. Puha, hvor mit hår har meget igennem på det sidste, men nu håber jeg, at det er ved at være på plads. Tænk at naturligt hår (må jo altså desværre nøjes med ‘naturligt look’ de næste par år) kan være så arbejdstungt…

I morgen rejser vi hjem herfra – men kun for en kort bemærkning. Fredag tager vi videre til Warszawa, men altså bare for en weekend. Sørg lige for noget dejligt forårsvejr derhjemme, vil I?

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...