Søndags Snapshots mellem fest og rejse

 

 

Omsider er jeg ved at være på vej til Texas!!! Lige om lidt skal jeg igen kramme min lille John-John, og kysse hans dejlige ansigt!!! Jeg skal lige en tur omkring Dubai, hvor jeg skal opholde mig i 14 dage, men derefter er USA’s grænser åbne for mig!!! Jeg har slet ikke ord for min glæde – eller udråbstegn nok til, at jeg på andre måder kan dele min henrykkelse.

Det har på alle måder været en skøn uge. Jeg har været lykkeligt begravet i forberedelserne til Barnesøndagsbarnets navngivningsfest, som fandt sted i går. Vi havde en mageløs dag med det smukke lille menneske som midtpunkt, og jeg nød det hele i fulde drag. Den gamle lade var endnu engang pyntet op til fest; hun kroede sig rigtig i stadsen, og jeg sugede til mig af den grundglæde, som prægede hele dagen.

Næste uge kommer til at stå i pakningens og rejsens tegn. Onsdag tager vi til Dubai, og går i venteposition. Jo ikke det værste sted i hele verden at vente, og jeg har da også planer om at få det bedste ud af det.

Jeg har pakket et par gode bøger til turen. Jeg skal læse en lægeroman; Næste! af Nina Lykke – eller, for nu at være helt ærlig; jeg skal læse den færdig. Jeg er nemlig begyndt på den, og er meget begejstret for denne beretning om, hvor galt det kan gå, hvis du altid føler dig lidt i minus i forhold til alle andre.

Og så skal jeg have noget fint at bladre i. Jeg medbringer WestKnits BestKnits – bogen med Stephen West’s imponerende sjaler. Altid rart med noget inspiration jo, og hvem ved om jeg måske snubler over noget fantastisk garn undervejs? Jeg kunne jo øve mig på at snuble 😉

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Inger Moll says:

  Rigtig god tur til hhv. Dubai og Dallas. Dejligt, at det på denne måde er muligt at komme ind i USA! Stephen West’ bog er skøn – jeg har strikket 2 af hans sjaler, bl.a Dotted Ray – et sjovt sjal at strikke og putte sig i!

  1. Tak!
   Uh, Dotted Rays er på min liste – det er så smukt, og det ser også ud som om det er ret nemt at gå til.

 2. Sikke et dejligt, glædesfyldt indlæg!

  God tur

  – A

  1. Tusind tak – jeg nyder første del af turen i fulde drag lige nu!

Comments are closed.