Supersaurus Raptorer i Paradis

img_5273

 

img_4886Jeg har lynende travlt (på den meget stille måde) i denne uge, men heldigvis har Anna læst og skrevet for os igen. God fornøjelse med hendes anmeldelse af Supersaurus Raptorer i Paradis.

img_5274

Dette er et anmeldereksemplar jeg har fået af forlaget Carlsen og som er skrevet af Jay Jay Burridge. Bogen udkommer 1. oktober 2017.

En sommerdag beslutter Beas bedstemor Bunty, pludselig at Bea, Bunty og Theodore skal tage til jungle-øerne Aru-øerne. De kommer med skib derhen og forvilder sig ud i junglen for at se paradisraptorer i det fri og se deres vidunderlige dans. Men den dumme borgmester Christian Hayter havde ikke givet dem lov til at tage ud i junglen. Man skal have tilladelse til at gå ind i junglen af ham. Og da han finder ud af at de er taget afsted, tager han selv og nogle soldater ud for at finde dem og tage dem tilbage til den lille landsby. På Beas, Buntys og Theodores farlige rejse i junglen møder de nye venner men også nogle fjender. De slutter sig sammen og vil få Hayter væk fra Aru-øerne.

Men hvordan kan de det? Og har alt det her noget at gøre med Beas forældre som sporløst forsvandt for 10 år siden? Alt det finder man ud af i denne fantastiske bog, der udspiller sig som et actionfyldt eventyr.

Denne bog er for både drenge og piger for omkring de 12 år for der er både nogle drengeting og pigeting i bogen. Noget af det som jeg syntes var virkelig fedt ved bogen, var at der tit var nogle tegninger som gjorde at jeg mere klart kunne se i mit hoved hvordan det ville have set ud. Jeg vil egentlig bare gerne sige tak til Tea fra Carlsen som spurgte om jeg ville have et anmeldereksemplar af denne bog.

Kærlig hilsen,

Anna.

Måske vil du også læse...