Lag på lag på lag

img_4952

Vidunderlige september. Jeg har vist nævnt det før: jeg kan mægtig godt lide september. Udover alt det indlysende, med aftnerne der bliver længere, farverne der bliver flottere og hyggen der kryber ind i alle kroge, så er tøjet også bare federe i september. Man kan stadig lige med nød og næppe slippe afsted med at bruge sine åbne sko – og samtidig pakke sig i adskillige flotte lag. H.E.R.L.I.G.T.

img_4988

Jeg er hoppet i mine højtelskede mules, som har hængt på mig hele sommeren, og dertil ikke mindre end fire lag: skjorte, vest, cardigan og blazer. Eftersom jeg ikke er så tilbøjelig til at slå ud med armene når det kommer til kulør i min påklædning, er det skønt at kunne kombinere nuancer og teksturer.

Der er ikke meget af mit tøj der er sæsonafhængigt; det meste bruger jeg året rundt i forskellige sammenhænge, og netop legen med lag er en fin måde at lade yndlingsitems overgå fra den ene sæson til den anden. Skjorten der fungerede som strandkjole/morgenkåbe i sommer, har fået nyt liv på denne måde, og næste sommer vil jeg helt sikkert bruge vesten som top uden noget under. Blazeren er lige fin til shorts og lange bukser, og en cardigan kan man smide over skuldrene hele året rundt.

img_4962

img_4987

img_4954

Mit outfit er en blanding af nyt og gammelt, for de fleste af den slags klassikere hænger allerede i mit skab – og har gjort det i årevis. Ind imellem er der behov for en smule udskiftning, og i år er det vesten fra Karen by Simonsen og bukserne fra Plus Fine der er blevet indlemmet i samlingen. Begge er fantastiske hit, som nok skal få lov at tjene mig trofast. Vesten er et impulskøb, som jeg undskylder med, at det er en souvenir fra vores Jyllandstur, mens bukserne er en mere velovervejet anskaffelse. De er noget så hyggelige – bløde, slouchy og sådan lidt sportsagtige med striberne ned langs benet (som om jeg narrer nogen…), men alligevel så geniale i snittet at de fint kan dresses op til pænt brug. Og det er jo altid godt med elastik i linningen til pænt brug, for jeg kender mange fremragende madkunstnere…

 

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Så flott antrekk, Pia ogjeg liker at klærne kan kombineres til mange anledninger. Buksene ser rålekre ut. Tror jeg må Google det merket. Nå har jeg kjøpt Color bomb fra Revlon som du anbefalte, men har ikke prøvd den enda.

    Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

    1. Pia says:

      Tak! Bukserne er noget så skønne – jeg håber du finder dem i Norge. Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om Color Bomb!

Comments are closed.