Aprils ikke-liste

Aprils liste er sådan lidt en kaos-liste. Fordi hele mit forår er lidt kaotisk, og jeg har truffet en beslutning om ikke at prøve at planlægge mig ud af det. Primært fordi mit kaos er af den slags, som ikke lader sig planlægge, og derfor vil jeg hellere spare mig selv frustrationen ved konstante uforudsete ændringer…

Men der er da heldigvis ting, som ikke behøver planlægges. Ting som bare sker – dem vil jeg nyde. Og alle de små bitte ting, som er så tilpas ubetydelige, at jeg ikke behøver de helt store armbevægelser – dem skal jeg huske at gøre plads til en masse af, og nyde dem i fulde drag.

April skal først og sidst være børnebørnenes måned. Vi skal værdsætte hver eneste lille stund vi får med hver af dem, og omhyggeligt samle dejlige minder. Både den store og den lille har fødselsdag, og det er jo helt igennem fantastisk og umanerligt dejligt.

april

Mit #Loveshack får snart nye vinduer. En slags påskeæg, kan man måske sige. Dem skal vi sætte i, og inden da skal vi have malet hele huset sort. Ville jo nærmest være fjollet ikke at male det, når nu vi ikke behøver passe så skrækkeligt meget på.

Og så skal vi til Mors. Op til vores lille Limfjordsperle, og gøre alting klar til sommeren. De der skønne, lange ture langs stranden går jo ikke sig selv, vel?

april

Skulle der dukke en enkelt dag eller to op, som ingen gør krav på, skal vi ud i det blå. På med vandreskoene, rygsækken på nakken, og så bare afsted. Alting er nemlig ret enkelt, når man bare skal sætte den ene fod foran den anden, og det tænker jeg, at jeg godt kan få brug for.

Og gennem alt det sjove og det kaotiske skal jeg have masser af påskeæg. Og skidne æg, men det er mest fordi navnet aldrig holder op med at fornøje mig. Fokus er helt klart på de søde påskeæg, og bare fordi man måske tager lidt let på det med Vorherre og hans enbårne søn, skal man jo ikke snydes, vel? Jeg skal både have dem i chokolade og dem i pap, som nogen skal fylde med knas for mig. Og mon ikke også jeg skal give et par stykker? Nærmest endnu sjovere end at modtage jo, så forhåbentlig dumper der snart et gækkebrev ind gennem brevsprækken.

Så det er min april. I hvert fald på papiret – så må vi se, hvad den der virkeligheden kommer til at bringe.

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Jeg ønsker dig en god april, Pia! Med børnebørn, blomstrende mirabel og påskeæg i lange baner. Og ikke alt for meget kaos.
    Kh Nana

    1. Tusind tak Nana – dit ønske falder på et tørt sted!

Comments are closed.