Første juledag

Jeg håber, I alle nyder første juledag i fulde drag, hvad end I har hyggelige arrangementer, julefrokoster, friske gåture i den kolde luft, eller absolut ingenting på programmet.

Her i huset er reglen hård og ubøjelig: Første juledag er nemlig travlt optaget af ingenting. Det er en dag der tilbringes i sofaen, i et bjerg af dyner og puder. Hvor alle er iklædt nystrøgne pyjamasser, og propper sig med alle julens godter, mens vi ser TV, læser nye julegavebøger og spiller brætspil. Med pjusket hår og tykke sokker.

første juledag

Anden juledag dukker vi frem af tågerne igen, og tager til julefrokost, iført vores fine nye julegavetøj. Og propper os med alle julens godter én gang til. Fordi vi kan – og fordi januar er rigeligt lang nok til, at vi kan komme tilbage til en sundere hverdag.

Men ikke endnu. Nu skal vi bare nyde, at det stadig er jul, og derfor bliver her også lidt mere stille end sædvanligt på bloggen, inden jeg vender stærkt tilbage.

Hav nogen dejlige juledage, og spis lidt ekstra konfekt for mig <3

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. www.ingridtunheim.no says:

  Ønsker deg og dine en fin julefeiring fylt med alt dere ønsker for høytiden.

  1. Tak, i lige måde Ingrid ❤️ Jeg håber I nyder livet nordpå – har I hvid jul? Det havde vi her! – men al sneen er allerede væk igen…

 2. 1. Juledag er også fredet her, og efter 2. Juledage frokost er julen også lagt på hylden her – men hvor har det været skønt, lidt mørbanket bliver man, men skønt er det 😉

  – A

  1. Der er noget magisk over en helt stille dag ovenpå alle festlighederne – håber du nød den 🙂
   Kram, Pia.

Comments are closed.