William Wenton & Luridiumstyven

Så er jeg hjemme igen, med alt hvad dertil hører af vasketøj, uåbnet post og glade gensyn. Eftersom jeg kun har to dage inden turen går til Warszawa, er tiden lidt knap, men heldigvis er min søde niece klar med en ny omgang af Annas Anbefalinger. Her kommer således Annas anmeldelse af William Wenton & Luridiumstyven, skrevet af Bobbie Peers og udgivet på Gyldendals Forlag:

William kan godt lide at side på sit værelse og lave små robotter. Han har ikke rigtig nogen venner i skolen. William har aldrig helt rigtig forstået hvorfor hans familie har et dæknavn. Det har også altid undret ham hvorfor hans far har så meget imod koder. Da han skulle på en klasseudflugt, kom William ved et tilfælde til at løse verdens sværeste kode, Umuligheden. Han er altså verdens bedste kodeknækker. Han finder ud af at han er i fare, for der er en masse der vil have fat på ham. Han må finde sin morfar, men der er ingen der har set ham i otte år. De fleste tror han er død, men det er William ikke så sikker på.

Det er en spændene bog og da jeg var færdig med den havde jeg mest lyst til at den bare skulle blive ved og blive ved. For jeg kunne godt lide at bogen handlede om robotter og teknologi, så man kunne ikke rigtig være sikker på noget. Den er både til piger og drenge fra 11 år der kan lide at læse fantasy.

Kærlig hilsen,
Anna.

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...