Søndags Snapshots fra London

Jeg har haft en fredsommelig uge, hvor de første mange dage var dedikeret til lykkestunder med denne chokoladebrune lækkerhed – lille Jon, som helt uden at anstrenge sig, spreder glæde overalt. Jeg kunne fable side op og side ned om hans fortræffeligheder, men det vil jeg skåne jer for. Han er bare Bedstes bedste dreng, og det er han (også) god til!

Vi startede jo ugen i sommerhuset, hvor ham min elskede håndværkertype blev næsten helt færdig med den nye tilbygning – gæsteværelset, som skal sikre at ungerne får endnu mere lyst til at besøge os (blev der sagt!). Det bliver, som alt andet i mit Loveshack, et rum af beskedne dimensioner, hvilket gør det så meget desto mere vigtigt at der bliver skruet op for hyggen. En sød læser fortalte mig om, hvordan hun har hængt billeder af hele familien op i sin entre, og den ide har jeg besluttet at kopiere. Jeg vil da have et anegalleri i gæsteværelset! Og derfor har jeg samlet billeder af familiens yngste, deres forældre, bedsteforældre, oldeforældre og tipoldeforældre. De skal puttes i sorte rammer og sættes op i fin orden, så de små kan se tilbage på de mennesker, hvis skuldre de står på.

Torsdag gik turen til London, hvor vi stadig driver lykkeligt rundt. Det er yngstesønnens fødselsdagstur, så vi har brugt en del tid på Saville Row og Jermyn Street – men en smule sightseeing og et hurtigt smut i Selfridges er det da også blevet til.

Den bedste morgenmad i Soho? Skip køen til Soho Breakfast Club i D’Arbley Street, og drop i stedet ind hos naboen, Soho Joe, som lokker med stabler af pandekager og smægtende sydamerikanske toner.

Den mest betagende High Tea? Prøv Hotel Cafe Royal, hvor der hver eftermiddag venter en overdådighed af te, kager, scones, fingersandwich og bobler i deres Oscar Wilde lounge.

Nu skal det jo ikke lyde som om, vi har spist hele tiden (det har vi…), men en sidste anbefaling er altså Wong Kei i China Town. Restauranten er så uskøn, at jeg næppe var gået derind uden en anbefaling fra sædvanligvis pålidelig kilde. Indretningen er kompromisløst rædsom, betjeningen er i bedste fald skødesløs (oftere decideret uforskammet), men maden… Maden er fantastisk, og så er det en sjov oplevelse.

 

I aften går turen atter hjem, til endnu en rolig uge. Vi kan se frem til et par hyggelige stunder i ugens løb, med bl.a. en konfirmation på vores gamle gård, som efterhånden har set mange fester – og så skal vi naturligvis i sommerhus. Gæsteværelset skal nemlig gøres færdigt i en ruf, så jeg kan få mit anegalleri op!

Hav en dejlig søndag, og en skøn ny uge.

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Det høres ut som du har hatt en flott uke, og barnebarnet er så bedårende. Smelt! Jeg kjenner jeg tror jeg får lyst på flere barnebarn.
    Lykke til med gjesterommet og bildeveggen. Det kommer helt sikkert til å bli smakfullt.

    1. Uh ja, du må bestemt presse på for flere børnebørn, noget af det hyggeligste jo! Det er livets dessert ❤️
      Tak for de gode ønsker for sommerhuset – jeg glæder mig så meget til at blive helt færdig!!

Comments are closed.