Mallorca, Rejser

Punta de Capdepera

Sidst jeg var hernede, lovede jeg mig selv, at jeg ville komme tilbage til Punta de Capdepera en dag hvor jeg havde god tid til at vandre i området. Det er altid en god ide at holde de løfter man giver sig selv, og det skulle vise sig at gælde dette løfte i særdeleshed – vi fik en helt vidunderlig tur rundt på klipperne, højt over havet.

Man kan vælge at gå hele vejen op fra Cala Rajara / Cala Gat, men vi tog bilen op, parkerede ved fyrtårnet, og gik en tur rundt på den lille landtange, som har den mest fantastiske udsigt over mod Menorca i nordøst, og ned til bugterne omkring Cala Rajada mod syd. Området er vildt og smukt; solstegt og forrevent – absolut turen værd.

Der er flere afmærkede ruter i området, som starter i Platja de Son Moll, Cala Agulla og Cala Mesquida. Der er mere info om vandreture på Mallorca på http://www.camins-mallorca.info/caminsenglish.htm

Mallorcinsk ukrudt – jeg har taget en stikling med hjem, og håber jeg kan lokke den til gro i mit driverhus!

Da vi fandt denne skønne, skyggefyldte plet med en masse små kærlighedshilsner, måtte vi selvfølgelig straks lave vores eget hjerte.  P + P = lykke 🙂

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...