Søndags Snapshots fra Limfjorden

Nøj, for en fin uge, jeg sidder her på mit elskede Mors og ser tilbage på. Altså som i: virkelig, virkelig fin. Selvfølgelig hjælper det når solen skinner, men jeg tænker faktisk, at denne her uge ville få førstepræmie, selv hvis det havde regnet skomagerdrenge non-stop.

italien

Vandretur i sprøde bøgeskove. Altid en god ting, jo – og ikke noget der kan gøres for tit. Desværre gik ham min elskede ikke med, fordi han nurser en skinnebensbetændelse, som muligvis kan relateres til, at vi gik en smule over evne sidst vi var ude. Sådan omtrent 38 km længere end vi burde. Det er ikke noget der er bevist dog, og som enhver ved, kan skinnebensbetændelser jo komme af nærmest hvad som helst. Heldigvis kom han ud til bålhygge og techno-rave (hvad skete der lige for dét??? I skovens dybe stille ro pumpede basrytmerne utrætteligt hele natten igennem, så telt, hunde og småbørn hoppede…), så jeg ikke helt skulle undvære ham.

italien

Vi prøver at huske at tage os tid til bare os, med små hyggelige oaser af tid midt i alt det hektiske. Denne uge blev det til en spontan mandagsdate, med kjoleprøvning, smørrebrød, drinks på toppen af København, og en lille smule dekadent shopping. Se, dét er en mandag jeg kan forstå, og jeg synes sådan set alle mandage burde skæres over denne skabelon!

italien

Dåsemad på den herlige måde, i et sommerdejligt Tivoli. Heller ikke noget at klage over dér.

Og så en tur til Mors, som en smuk afrunding af en smuk uge. Planen var ellers at vi skulle til Italien med vores svømmespa, men da vi stod torsdag morgen med en alt for lille lastbil til et alt for stort bassin, besluttede vi at overlade transportopgaven til professionelle, og i stedet snuppe en spontan weekend ved Limfjordens glitrende vande. Og helt ærligt; hvis ikke man skulle nyde sin Limfjordsperle når sommer og sol velsigner lille Danmark, hvornår så?

I aften vender vi atter næserne hjemad, helt klar til en travl og dejlig uge. Der er efterhånden en del praktiske småting der presser sig lidt på, men eftersom det er lutter festlige praktiske ting, tænker jeg at ugen bliver lige som den skal være. Jeg ønsker jer alle en pragtfuld uge, med friske asparges, bare fødder og god tid 🙂

Måske vil du også læse...