DIY gaveposer

img_1335

Måske er der ingen andre end mig, som er utjekkede nok til aldrig at have sørget for festlig og original indpakning i god tid inden behovet pludselig opstår – men hvis nu der er andre udygtige husmødre derude, kommer her et genialt tip til hvordan man lynhurtigt kan lave top professionelt udseende gaveposer af gavepapir, gamle kort, kopipapir (eventuelt dekoreret, hvis man har rigtig god tid) eller slet og ret avispapir.

img_1326

Du skal bruge papir, tape og en æske i passende størrelse (kun som ‘støbeform’, så du kan snildt bruge en æske, som du almindeligvis bruger til andre formål).

img_1327Klip et stykke papir af, som er stort nok til at pakke din æske ind, og fold det i den ene ende (så der kommer en pæn kant, der hvor du limer papiret sammen). Pak din æske ind, men kun ned langs siden og den ene ende.

img_1329Pres alle folder fint skarpe, og tag æsken ud. Nu er din gavepose i princippet færdig, og du kan give dig til at pynte den, præcis som du vil.

Du kan for eksempel fore den med silkepapir, klistre sten, mærkater eller gamle glansbilleder på den, eller lave håndtag af enten snoede papirstrimler eller silkebånd. Håndtag fastgøres med lim, eller ved at lave huller foroven i posen, som du trækker båndet igennem, hvorefter du binder knude på bagsiden.

Men du kan selvfølgelig også bare gøre som jeg har gjort her: folde toppen ned et par gange, lave et hul gennem foldningen, og trække et bånd gennem.

img_1336

Og det var dét! Meget nemmere bliver det næppe, og pænt ser det ud.
#Hvor GærdetErLavest

Måske vil du også læse...