Fødselsdags Søndags Snapshots

Når jeg sådan sidder og ser tilbage på ugen, slår det mig, at det i høj grad har været en børneuge. Vi har haft max glæde af begge børnebørnene, og siddet barnevagt 3 af ugens aftner – og weekenden har stået i niecernes tegn. Vi er i sommerhus med dem og deres forældre, og det har været sådan en rigtig ægte sommerhustur, fuldkommen som jeg husker den fra barndommens glade dage. Store og små i én pærevælling, på lidt for lidt plads, men med masser af god tid og latter.

Der er blevet bygget shelter, broderet juletræstæppe, gået ture, samlet puslespil, strikket, læst og snakket. Og det har været godt, omend lidt for kort. Allerede om et par timer vender vi nemlig næserne hjemad, for i dag har Peter fødselsdag, og det skal selvfølgelig fejres!

Lige om lidt kører jeg til bageren efter frøsnappere, mens de andre brygger kaffe og retter an med flag og pakker, så vi kan vække fødselsdagsbarnet, men først vil jeg lige dele

Min skønhedsfavorit
Denne uge skal det handle om parfumer. I mange år var jeg vældig trofast mod min parfume. Jeg duftede altid af Donna Karans DKNY, som jeg elskede.

Men så en dag fik jeg den geniale ide at gå i ham min elskedes dufte (vi var ude at rejse, og jeg havde glemt min parfume. Bare så I ikke tror, at jeg er spontant genial), og en helt ny verden åbnede sig! Jeg fik øjnene op for andre dufte, og begyndte at opbygge en slags ’duftgarderobe’. En duft til enhver lejlighed / årstid / sindsstemning.

Lige siden har jeg konstant været på udkig efter spændende nye dufte, og nu har jeg lige fundet to helt nye, som jeg absolut elsker. De er fra det franske niche brand, Le Couvent, som fremstiller skønne dufte efter stolte, franske traditioner, der er gjort moderne med nye principper. Duftene er nemlig 100% veganske, og indeholder naturlige ingredienser af den højeste kvalitet, efter parolen: ”Green is the new luxury”. Jeg er faldet pladask for to af deres dufte: Nubica og Saïga.

Jeg har fået lov at udvælge de to dufte som en gave

Nubica er en varm duft med masser af tyngde – lige som jeg allerbedst kan lide det. Vanilje, tonka og patchouli vækker mindelser om varm luft og solstegt jord, og er en skønt sensuel duft. Jeg er vild med patchouli, både i parfumer og i røgelse, bare den ikke bliver overvældende. I Nubica fungerer den perfekt, og selvom det er en fyldig duft, kan den fint bruges til hverdag.

Saïga er en af den slags dufte der fungerer så perfekt på mig, at jeg knap nok bemærker den. Det gør andre til gengæld, og jeg får de herligste komplimenter, hver gang jeg tager den på! Der er en del frugtagtige noter i den, og overraskende nok også roser – slet ikke den slags duft, der normalt frister mig. Men i kombination med cedertræets fylde bliver det til en udsøgt og meget interessant duft, som helt sikkert skal have fast plads i min duft-garderobe!

Le Couvents dufte kan købes på Magasin.dk, til meget attraktive priser – 365 kr. pr. stk.

Og nu vil jeg se at komme afsted, for ham min elskede kan næppe opretholde sin rævesøvn ret meget længere. God søndag derude – husk at nyde det gode vejr, som denne fødselsdag helt bestemt må bringe!

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Fru Moll says:

    Godmorgen.
    Lyder, som om I rigtig har hygget sig, som man gør i sommerhus med ild i brændeovn osv. I min optik er det lige så hyggeligt at være i sommerhus, når det er koldt og måske regnet!
    Om lidt kommer vores 3 børnebørn, 12, 9 og 5 i sommerhuset på Helgenæs. Der skal hygges, laves trøfler, samles brænde, en tur i Rheepark, Æblefest i Ebeltoft og tur til ishuset ved Sletterhage fyr. Vi glæder os!

    1. Åh hvor det lyder som en dejlig søndag!! Rigtig god fornøjelse. Jeg er i øvrigt helt enig i, at somnerhushygge er ekstra hyggeligt i koldt vejr.

Comments are closed.