Julis liste

Juli. En måned der rimer på ferie, frihed og fregner. På tilfredshed med veludført arbejde, på genopladning og dekompression. Juli er lykke og lyse nætter, på ægte Thøger Larsensk vis, i skovens flimrende lys, og i strandkantens hede.

Juli er også noget med virkelig god tid, og derfor gør det ikke så meget, at jeg er frygteligt sen på den med julis liste, vel?

I juli skal jeg

– Have meget få planer. De sidste uger har jeg levet hver eneste dag efter en alenlang to-do liste, og nu vil jeg have en periode hvor jeg bare tuller rundt og gør, hvad der falder mig ind.

– Holde i hånd. Sove middagssøvn. Spise is. Repeat.

– Til Italien – forhåbentlig rigtig meget til Italien. Først med barnevidunderbarnet og det nybagte ægtepar, dernæst med ældstesønnen og familie.

– Spise mig helt fortumlet i italienske lækkerier. Er normalt ikke en stor isspiser, men gelato på kanten af Como er helt ok.

– Læse bøger. Mange bøger. Har virkelig ikke fået læst ret meget på det sidste, men nu skal det være. Er i gang med adskillige bøger, som jeg glæder mig helt tosset til at kunne læse færdige. Allerhelst i ét lykkeligt stræk, i skyggen under vores store kastanjetræ. Jeg deler min sommerlæsestak næste uge, og I må meget gerne komme med jeres ideer allerede nu!

juli

juli

juli

En håndfuld søde sommerminder fra sidste år, på Mallorca, i Italien og hjemme med alle de kære små omkring mig – præcis sådan må denne sommer også gerne se ud!

 

Hvad skal juli gøre for jer?

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. says:

    Rigtig god ferie ☀️☀️

    1. Tak – og i lige måde!

Comments are closed.