Nyt på bloggen

Sidste år, d. 20/7, skrev jeg begejstret, at Fiftyfabulous var blevet optaget i Blogger’s Delights netværk, og der har bloggen ligget lige siden. Det har på mange måder været fantastisk – jeg har haft virkelig god teknisk support, og bloggen er blevet set af mange flere end tidligere, hvor jeg drev den selv.

Ikke desto mindre har jeg valgt at flytte. Selvfølgelig er det en luksus at have kloge folk bag sig, men som tiden er gået, er jeg blevet mere og mere klar på, at jeg ikke er indstillet på at betale prisen, som er alle reklamerne.

96408b97-bf36-4889-a5f0-624e39d87830

Når man er i et professionelt netværk, skal der naturligvis genereres en indkomst, og det sker gennem reklamer. Et diskret reklamebanner ville jeg såmænd nok kunne vænne mig til, tænkte jeg – men der tog jeg fejl. Det gør jeg ofte, og så prøver jeg at rette mine fejl.

Derfor vil Fiftyfabulous fra i morgen igen være en selvstændig blog, uden netværk, og uden faste reklamebannere, pop-ups og så videre. Fra tid til anden vil der optræde sponsorerede indlæg, hvor jeg anmelder et produkt for en annoncør, men der vil ikke være mange af dem, og de vil naturligvis stadig være tydeligt markeret.

Bloggen er mit hjertebarn. Jeg blogger fordi jeg synes det er sjovt – ikke for at skaffe mig en indtægt. Og ja, alt det tekniske vil givetvis forøge mængden af grå hår betragteligt, men det er ok; jeg elsker mine grå hår 😉  Til gengæld får jeg helt frie hænder til at designe siden, præcis som jeg synes den skal se ud (i hvert fald så langt evnerne rækker…).

Jeg håber du stadig har lyst til at læse med. Bloggen vil fortsat ligge på Fiftyfabulous.dk, og den vil stadig være sig selv, men du vil ikke længere kunne tilgå den fra Blogger’s Delight hjemmesiden. Du kan følge bloggens Facebookside, men det er ikke nogen garanti for, at du nødvendigvis får besked hver gang der kommer nyt. Hvis du gerne vil være sikker på at se alle indlæg, kan du vælge at følge bloggen på Bloglovin’, hvor du kan sammensætte dit feed med alle dine yndlingsblogs.

I aften (og i nat) vil jeg lave selve overflytningen, og det skal nok blive spas… Bær over mig, og lad mig det endelig vide, hvis du opdager fejl på bloggen, så skal jeg gøre mit bedste for at rette dem. Der vil uden tvivl komme adskillige bump på vejen, især lige i starten, når jeg skal genlære det hele, men jeg håber du vil være tålmodig med mig.

Vi ses på den anden side 😉

Måske vil du også læse...

14 Comments

 1. Ane Marie says:

  Jeg er regelmæssig læser af din blog og elsker den. Og jeg syntes det er SÅ rigtigt at du kommer tilbage til din egen stil -uden reklamerne. TAK

  1. Pia says:

   Tusind tak for dine søde ord – de varmer 🙂

 2. Jeg kan godt lide at læse med hos dig, og vil huske at kigge forbi, når jeg ikke længere kan finde dig via bloggers. Måske vil jeg gøre dig følgeskab udi i “frie”blogs 🙂

  1. Pia says:

   Ja, der er jo både fordele og ulemper ved begge måder. Jeg ved ikke om du bruger Bloglovin – de har en ret fin følgefunktion. Håber i hvert fald du fortsætter med at læse med 🙂

 3. Rita says:

  Held og lykke med projektet. Glæder mig også til at blive fri for reklamerne. Dem der kommer tager vi med for det er så hyggeligt og spændende at følge med og du skriver så godt.

  1. Pia says:

   Tak Rita! De eneste reklamer der kommer fremover bliver anmeldelser af produkter og den slags – altså min ærlige mening om udvalgte bøger og lignende.

 4. Lene says:

  Du er fast indslag i frokost pausen.. og det vil du altid være 🙂
  Held og lykke.. venter i spænding på den anden side…

  1. Pia says:

   Tusind tak Lene – jeg håber overflytningen bliver nogenlunde smertefri for læserne. Har i hvert fald afsat natten til projektet 🙂

 5. God flytning, Pia! Jeg håber det går som en leg 🙂
  Jeg har intet imod at bloggere tjener penge. Vist nærmest tværtimod. Jeg synes kun det er rimeligt! Jeg skriver selv indlæg der indeholder reklame, og en dag vil jeg måske også forsøge mig med reklamebannere. MEN jeg må indrømme at mængden af reklamer der kører ind over og popper op og hvad-ved-jeg her på Blogger’s Delight, er mere end jeg kan holde til. Så jeg glæder mig til at følge med på din helt egen side 🙂
  Kh Nana

  1. Pia says:

   Ja, det kom også noget bag på mig, at det var så meget. Har vist været frygteligt uopmærksom, når jeg har besøgt andre blogs, for tænkte det ikke som særlig slemt.

   Jeg har haft en god tid hos Bloggers Delight. Det var aldrig med tanken om at tjene penge (selvom jeg på ingen måde synes det er forkert at bloggere kan genere en indtægt – der er trods alt tale om en kæmpe arbejdsindsats!!), men for mig handlede det om at få drevet noget trafik til siden. Det lykkedes bestemt også, men nu er det på tide at komme videre, og jeg GLÆDER mig 🙂

 6. Se det er en god ide, synes jeg. De ligner jeg ved ikke hvad, som det bimler og bamler med annoncer i Blogger’s Delight, og det tager helt læsefornøjelsen. Held og lykke med flytningen!

  1. Pia says:

   Tak Karen. Jeg glæder mig både til at slippe for reklamerne, og til selv at kunne bestemme mit design. Fra nu af er det kun mine egne evner, som begrænser mig 😉

 7. Bryndis says:

  Du skal bare fortsætte søde Pia.. jeg vil også fortsætte med at læse dine indslag og fornøje mig over dem samt fryde mig over at reklamerne er væk !! 💕

  1. Pia says:

   Dejligt, Bryndis – det er jeg glad for <3

Comments are closed.