Julegaver

Jeg elsker julegaver. Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, al den stund at jeg jo elsker alt, der har med julen at skaffe – men altså… Julegaver! Jeg elsker at give, og jeg har bestemt heller ikke noget imod at få 😉

Heldigvis er jeg velsignet med en masse skønne mennesker, der virkelig forstår at overøse mig med de mest fantastiske gaver. Både af den slags som har stået på min ønskeseddel, og en hel masse overraskelser.

julegaver

En af gaverne fra ham min elskede – et perfekt chunky lænkearmbånd. Uh, hvor jeg synes det er pænt – og hvor det dog i øvrigt klæder det ur, han gav mig i fødselsdagsgave (ja, jeg er en kende forkælet!).

julegaver

I år fik jeg en masse lækkert hejs til hjemmet, fordi det primært var sådan noget, jeg havde ønsket mig. Pragtfulde rå murstensforme, skærebræt, sengetøj og meget mere, som jeg viser frem, når alt er kommet på plads. Og så fik jeg det herligste bestik – Twist fra Gense. Som formår at kombinere de to ting, som ellers kun sjældent går op i en højere enhed: Det er både smukt OG godt i brug! Så nu kan jeg omsider pensionere det slidte, flyverustbefængte sæt, jeg købte i Ikea, da vi flyttede ind i vores nye hus (i 1989).

Jeg fik heldigvis også julegavebøger. Det hører jo i dén grad julen til at begrave sig med en god bog, så det har jeg gjort. Og så havde nissen været så venlig at give mig og Peter et brætspil, som allerede har gjort god tjeneste som juleunderholdning. Der er tale om et helt særligt spil, som jeg vil skrive lidt mere om senere.

Lidt fint nyt til klædeskabet blev det også til. En herlig jakke fra yndlings-Lauren, og stilletter fra Roccamore. Og det er rigtigt, det I formentlig har læst overalt – de er geniale at gå i. Så nu er nytårsoutfittet i hus – min gamle leoplettede kjole, den nye jakke, og fine røde sko.

julegaver

Endelig blev jeg forkælet med den ultimative scrub. Tromborgs er bare den bedste, og det er jo vidunderligt når de ting, man bruger hver dag, er nogen man bliver i godt humør af. Hverdagsluksus FTW!

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Birgitte Linstow says:

  Det det chunky armbånd, hvor er det fra?

  1. Hej Birgitte, det er fra Chros. Kram, Pia.

 2. Anne says:

  Så flotte julegaver!Du må ha vært veldig snill;-)
  Får vi se jakken og skoene?
  Fortsatt god jul:-)

  1. Du kan tro jeg har gjort mig umage, i hvert fald 😉
   Mon ikke der kommer et billede af mit nytårsoutfit? Det regner jeg med.
   Også god jul til dig, og godt nytår!
   Knus, Pia

Comments are closed.