Gaven til manden der har alt…

…verdens mest corny overskrift, men altså. Er der noget så herligt som at give en gave?

Ja. Nemlig at give Den Rigtige Gave.

3dde74a2-68b3-44a2-ab6b-fa8ad35d25d1

00270126-1729-41f6-8feb-687b8c44eb31

Af én eller anden grund har jeg sjældent svært ved at finde gode gaver til kvinderne i min familie. De er så nemme at købe til, ikke mindst fordi de ofte er rigtig gode til at dele deres ønsker. Mændene, til gengæld… De burde få sokker, undertrøjer og grill-forklæder alle sammen – så kunne de måske lære det.

Men i år har jeg faktisk fundet en rigtig god gave til ham min elskede (og ja, han læser formentlig med, men er der ikke noget med, at forventningens glæde altid er den største? I øvrigt sætter han nærmest en ære i at gætte sine gaver på forhånd). Han får en whiskykaraffel med to tilhørende glas, i det fineste krystal. Han elsker mig, men han holder også rigtig meget af whisky, især af den afskyelige, røgede slags – og nu kan ham omsider indtage den på passende vis.

Og ja – jeg har snydt. En lille smule, i hvert fald. Jeg tjekkede Tchibo.dk for gaveideer, og de har faktisk samlet forslag i alle prisgrupper, til henholdsvis kvinder (nemt nok – men mange fine sager, som jeg gerne så ligge under mit træ), børn (åh, dukkehus! Ridderborg! Gad godt være barn igen, i hvert fald til jul) og mænd (jamen, suk…), og der er imponerende mange gode forslag. Bare et lille tip herfra 😉

9d1d2c3a-def8-4e85-90a0-181637be23b1

Måske vil du også læse...