Godt nytår!

Godt nytår, alle sammen – jeg håber I er kommet over tærsklen til det nye år, og er helt klar til at tage hul på De Brølende Tyvere!

Jeg har lyst til at sige jer tusind tak fordi I vælger at bruge jeres tid herinde, i mit lille hjørne af internettet! Det glæder mig umådeligt, at så mange har lyst til at være med, for det er altså bare sjovere at skrive, når man ved, at der er nogen som gider at læse med. Jeg er uendeligt taknemmelig for hver og en af jer. Det er vidunderligt at I er her, jeres kommentarer varmer, og når jeg ind imellem ser et af mine strikkemønstre promeneret på en stolt strikker, er jeg nok nærmest mere glad end strikkeren selv 🙂

Her i huset havde vi en vidunderlig aften, på den dejligt stille måde, som jeg helt klart foretrækker det. Store nytårsfester er ikke lige mig. Jeg synes årsskiftet kalder på nærvær og reflektion; den slags ting, som trives bedst i fred. Vi fejrede med ældstesønnen og hans familie, og det var stort at få lov at tage del i lille Johns første nytårsaften.

Vi havde besluttet at gentage sidste års succes med de mange små lækkerier, i stedet for en stor middag. Især for en kræsenpind bevidst spiser som mig er det alletiders koncept, og med en baby om bord er det oplagt at spise i flere akter.

Der var brætspil og nytårsfortsæt, refleksioner over året der gik, og drømme for året der kommer. Der var serpentiner og glitrende pynt, skralder og fløjter og masser af kransekage – men der var ikke noget fyrværkeri. Der var ganske enkelt ikke nogen af os, som gad stå ude i kulden med en cigar og en nævefuld raketter, så vi valgte bare at nyde andres indsats. Vores lille gule gård ligger jo ret højt, så udsigten er vid. Ved midnat eksploderede hele horisonten, og det var betagende smukt – og kunne fint nydes inde fra den varme stue…

Jeg ønsker jer alle et fremragende 2020, og håber at året vil behandle os alle godt. Vi ses!

Måske vil du også læse...

8 Comments

 1. Fru Moll says:

  Rigtig godt nytår og held og lykke med 2020. Er spændt på at følge dit garneventyr i 2020
  Her havde vi en hyggelig aften med gode venner og lod andre om at skyde nytåret ind!

  1. Rart at høre, at vi ikke var de eneste der fravalgte skyderiet Dejligt at I havde en god aften – og tusind tak fordi du har lyst til at følge med i mit liv. Det er jeg meget glad for!

 2. Godt nytår, Pia, til dig og alle dine! – Og tak fordi du deler ud af dine tanker og dit liv her på bloggen. Dit liv er på mange måder meget anderledes, end mit, men alligevel finder jeg mange lighedspunkter mellem dig og mig. Den blanding er inspirerende 🙂

  1. Hvor sjovt – jeg har gjort mig nøjagtig samme tanker om lighederne imellem os
   Jeg ønsker dig et vidunderligt 2020!

 3. Godt nytt år til deg og dine, Pia, må det bli et magisk fint et. Det er alltid så hyggelig å besøke deg her inne og lese dine fine og reflekterte tekster, så tusen takk. Nyttårsklem til deg fra meg.

  1. Tusind tak for dine søde ord, som virkelig varmer! Jeg glæder mig til at følge dig i det nye år. Knus, Pia

 4. Godt nytår 🙂 håber I er kommet godt ovenpå nytåret og jeg glæder mig til at læse med herinde også i 20’erne. Kh. Birgitte

  1. Tak Birgitte, og i lige måde! Knus, Pia

Comments are closed.