I min kuffert

I morgen tager jeg til Californien, og jeg glæder mig som et lille barn!

Jeg skal mødes med min søn, se en masse spændende jiu jitsu, og bare fylde max op på de stille fornøjelser ind imellem forberedelserne til stævnet. Min kuffert skal pakkes virkelig kreativt, for når jeg flyver derover, skal jeg medbringe alle mulige ting til min søn, som han skal have med hjem. Det er En God Ting, for det betyder at der er masser af plads til alle de fantastiske fund jeg regner med at gøre derovre.

Typisk opbygger jeg min rejsegarderobe omkring en håndfuld gode, klassiske ting, af den slags jeg altid har hængende i skabet. En blazer, et par pæne bukser, jeans, en kjole, en hvid skjorte og lidt strik. Det vigtigste er, at det hele skal kunne kombineres på kryds og tværs, så der ikke ligger noget og fylder op i kufferten, som kun kan bruges en enkelt gang. Alt bliver selvfølgelig rullet sammen, så det fylder mindst muligt, og ikke bliver mere krøllet end højst nødvendigt undervejs.

Det er forår i LA, så selvfølgelig skal jeg have en kjole med. Den skal bruges om dagen til shoppeture og gåture på strandene (med en skindjakke i baghånden, til hvis det bliver koldt), og om aftenen med hæle og blazer, når vi skal ud og spise.

Hvis det bliver køligt, er kjolen også fin med en tynd strik over og et par sneakers til – og strikken er også perfekt både til en middag ude, sat sammen med blazeren og sorte bukser, og om dagen med min hvide skjorte og sneakers.

Den hvide skjorte er også skøn med jeans – et dejligt afslappet sæt, men alligevel så pænt at jeg kan være bekendt at gå udenfor huset. Hvis jeg skal bruge det til stævnet, bliver jeg nok nødt til at smide enten skindjakken eller strikken over, for sådan en stævnehal er altid kold (som i kold, kold, kold).

Det er også mine jeans der kommer til at holde for på flyveturen. Det er en lang tur, så jeg skal ikke have noget der strammer eller generer, og jeg skal have flere lag på, så jeg kan følge med flyets aircon. Jeans, t-shirt, trøje og en skindjakke plejer at fungere for mig – og så selvfølgelig en borderline monster-størrelse taske, som kan rumme alle mine fornødenheder. Jeg kan næsten høre Balou synge:

Det rent og skært nødvendige
Det elementært nødvendige
Der er det som du har brug for på din vej

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

4 Comments

  1. Lyder skønt. Rigtig god tur. KH Dorte

    1. Tusind tak 🙂

  2. Det var noget af en lækker kuffert du har pakket der – er vild med din kjole! Jeg kan næsten fornemme, du ikke kun rejser med håndbagage ;-). Jeg håber du får en alt igennem fantastisk tur, det må være så dejligt at besøge sønnike. Hørte noget om at de lover snestorm i USA, men det er forhåbentlig ikke omkring LA! Håber du fortæller lidt på bloggen om turen, hvis ikke, må vi nok høre lidt om den når du kommer tilbage igen. Nyd det!

    1. Vi er heldigvis kommet frem uden at blive påvirket af vejret! – og med ikke mindre end fem kufferter… Til mit forsvar vil jeg sige, at det meste er min søns

Comments are closed.