Søndags Snapshots

Denne her uge har været tung på det elektroniske. Det er ikke mange stunder jeg ikke har haft poterne på et eller andet tastatur, og så meget som jeg i øvrigt elsker det (!!), så har jeg også nydt at tage mig tid til mit totalt old school, off line projekt ‘Marts er okay‘. Om jeg så har fået overbevist mig selv om, at marts faktisk er okay…? Njaa, tror lige jeg venter lidt med at afsige dom.

Jeg har trods alt været en lille smule ude af huset, uden hverken computer eller iPad (yeah mig!), men selvfølgelig med telefonen klistret fast i hånden. Jeg havde en dejlig tur  til Odense, hvor jeg besøgte gamle og nye venner, og fredag fik jeg tildelt barnevidunderbarnstid. Det er jo noget af det bedste i verden; det der altid kan gøre mig glad. Men for så vidt resten af ugen angår..? Se billede ovenfor…

Et af ugens højdepunkter har helt uden tvivl været vores spilleaften. Jeg er vild med alt hvad der omgiver vores spilleaftner: konkurrencen, stemningen, pynten, maden, og ikke mindst det fantastiske selskab!

Jeg holder stadig fast i at gå minimum 25 km om ugen. Faktisk bliver det til en del mere end 25 km, men det skal jo ikke diskvalificere hverken mig eller mit mål. Jeg er også begyndt at gå med lidt vægt på ryggen, og det påvirker tempoet overraskende lidt. Må jo hellere prøve at vænne mig til det, for tænker at jeg måske får brug for en ting eller to, når vi begynder at vandre rigtig langt. Min telefon, for eksempel. Og en solcelleoplader til den.

Næste uge byder på mindre af denne uges kaos. Nu var jeg ellers ved at finde ud af at trives i det… men på tirsdag tager vi til Californien, nærmere bestemt Irvine, hvor vi skal mødes med vores ældste søn. Må egentlig nok hellere begynde at vaske noget af det tøj, jeg regner med at tage med.

Jeg håber I får en dejlig uge. Jeg vil tjekke ind ovre fra solskinnet, og hvis jeg kommer til at hygge mig alt for godt, har jeg også et par planlagte indlæg liggende klar.

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Åh det lyder dejligt med Californien – rigtig god tur 🙂 kh. Birgitte

    1. Tusind tak Birgitte – jeg glæder mig også helt vildt!

Comments are closed.