Rom – og Fendi Peekaboo

Fendi Peekaboo

Det lykkedes at komme til Rom, selvom turen hertil var så fyldt med vanskeligheder, aflyste fly og bizarre flytninger af afgangstider, at den nærmest virkede forhekset. Men det var den slet ikke. Vores tur er fortryllet, og vi gider egentlig ikke helt tage hjem igen.

I næste uge kommer jeg med mit bud på, hvordan man kan bruge 2-3 magiske dage i Rom – har bare lige rundt regnet 8000 billeder, jeg først skal se igennem…

Fendi Peekaboo

Foreløbig er her et billede af min mands storslåede samfundssind. Og hvordan kan det så tage form som en pragtfuld Fendi Peekaboo, spørger nogen måske? Elementært. Udover at sprede glæde, så repræsenterer dette indkøb hans ansvarlighed som rejsende i verden. Trevi-fontænen (den med mønterne og Anita Ekberg) har for nylig gennemgået en større istandsættelse, og da bystyret i Rom havde tomme lommer, trådte Fendi til. Og den slags storsind skal jo belønnes 😉

Fendi Peekaboo

Jeg valgte den næsten helt klassiske Peekaboo. Eneste lille frække detalje er katteøjnene som gnistrer op mod mig, hver gang jeg åbner den. Kun for mig – og helt vidunderligt, hvorfor det da også er en vældig glad Pia, I ser her, foran Fendi, med fin gul pose. Også yndlingsfarven, jo!

Fendi Peekaboo

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Det er en super flot taske. Jeg er helt misundelig. Kh. Birgitte

    1. Den er noget så dejlig – meget klassisk, med et twist. Man skal jo have nogen langtidsønsker, og det er den god til 😉

Comments are closed.