Ærmer, altså

Hvis der er en af vinterens trends jeg er helt særligt vild med, er det den med de voluminøse ærmer. Jeg har i hvert fald taget den til mig, både i form af gigantiske manchetter, vide ærmer på chunky strik, og nu også på min fine nye skjorte fra Autograph (købt hos Marks & Spencer).

Jeg synes simpelthen de skønne ærmer ser vidunderligt dekadente ud, især når det er på en knitrende hvid skjorte som her, hvor jeg i øvrigt er ved at gøre klar til spilleaften med familien.

Vi elsker vores spilleaftner. Jeg plejer at gå all in, med pynt, lækker mad, og stakkevis af spil, som vi kaster os over, alt imens mit selvopfundne metaspil kører i baggrunden. Metaspillet er en herlig ting, som lynhurtigt sørger for at mistilliden breder sig blandt gæsterne, fuldkommen som den bør, når der spilles hasard.

Jeg er heldigvis en god taber. Det er jeg næsten nødt til at være, for det er der ikke så mange andre i familien der er. Nævner ingen navne, men kigger måske på én helt bestemt person, som jeg elsker meget højt.

Igennem 25 år spillede Peter og jeg 500 ved nærmest enhver given lejlighed. Han snød så vandet drev af ham, men jeg vidste jo udmærket, at hvis han blev stoppet, ville han ikke gide spille mere, så jeg lod ham snyde. En dag – efter 25 år – spurgte han mig: ‘ Sig mig engang, opdager du aldrig nogen sinde at jeg snyder?’. Jeg har aflagt løfter om ikke at tale usandt, så svaret måtte nødvendigvis være: ‘Jo, selvfølgelig ved jeg det. Men jeg elsker at spille, og det gør mig ikke så meget om jeg vinder eller taber’. Desværre medførte det, at han ikke længere gad at spille. Han prøvede et par gange uden snyd, tabte (selvfølgelig) stort, og opgav så. Virkelig øv, og jeg har da også prøvet at lokke med, at han jo bare kunne snyde videre, men det er efter sigende ikke det samme at vinde, når modspilleren ved at man snyder… For et års tid siden fik jeg imidlertid overtalt ham til at deltage i spilleaftner i familiens skød. Det fungerer fint; vi hygger os, og vi lader allesammen som om vi ikke ved at han snyder.

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Peter says:

  Hov hov. Du husker ikke helt korrekt. Jeg spurgte, om du ikke undrede dig over at du tabte hver gang. Det er aldrig blevet bevist, at jeg har snydt!!

  1. Ok. Det er din karma 🙂

 2. Hi hi hi, øv han skulle spørge dig sådan lige ud, om ikke du havde opdaget han snød! Ellers havde I nok spillet videre… Spil er jeg desværre rigtig dårlig til, har overhoved ikke tålmodighed til det. Mine stakkels børn er godt nok blevet snydt på bratspil, den gang de var små, men så har de til gengæld fået læst rigtig mange historier 🙂 Håber I får en rigtig hyggelig spilaften sammen med familien – lyder i øvrigt som en hyggelig tradition (hvis altså man gider at spille 😉 Og god weekend!

  1. Ja, rigtig tarveligt at det overhovedet skulle bringes op!

   Vi havde en dejlig aften (med snyd!), og jeg håber at I også hygger jer, selv uden spil 😉 God weekend.

Comments are closed.