Min nat i tal

Puha, sikke en nat. I bund og grund vældigt hyggelig, men jeg er vist ved at være lige det ældste til at arbejde en hel (eller halv) nat igennem… Lige nu er jeg i hvert fald ved at gå omkuld af træthed, Ole Lukøje har været her med sin sødmælk, og jeg er færdig.

Ikke færdig med bloggens nye design, forstås – men det må jeg arbejde videre på i morgen. Jeg håber ikke der er alt for mange løse EDB-trolde rundt omkring. Det lykkedes mig at indfange en del i nattens løb, men lad mig det endelig vide, hvis I render på én af dem!

Jeg tror nemlig nok, at det meste fungerer nu. Altså, det virker. Det er ikke nødvendigvis finpudset endnu, men når starten er god, er alting godt – for det er da sådan man siger, ikke sandt 😉

Nå men, min nat i tal. Antal gange jeg har

 • bandet højt og inderligt: 211. Har en mund som en sømand, og burde nok overveje om det er ok, at jeg kysser mine kære med den.
 • bandet på skrift: 1. Også rigeligt, skulle man mene.
 • velsignet den der opfandt M&M’s med peanutbutter: 16.
 • skævet misundeligt til ham min elskede, som sover de uskyldiges trygge søvn på sofaen ved siden af mig: 2. Ikke mange, men jeg har jo faktisk også haft det sjovt.
 • ledt efter mine briller: 6. Lige så mange gange som jeg rejst mig for at gå på toilettet, hente rød sodavand, eller lukke hunden ud.
 • lagt min telefon overmåde forsigtigt fra mig, for at forhindre mig selv i at kyle den i gulvet i et hysterisk anfald: flere end jeg gider indrømme. Hysteri er så uværdigt.
 • overvejet at lægge mere brænde i brændeovnen: 11.
 • lagt mere brænde i brændeovnen: 1. Da jeg skrev dette.
 • skiftet mening med hensyn til bloggens design: 4. Kan stadig ikke garantere at jeg ikke ombestemmer mig igen, men er foreløbig ganske godt tilfreds. Men hvad siger I? Duer det med den der slider foroven, med de nyeste indlæg?
 • proppet munden med Ferrero Rocher: hm… hvor mange er det, der er i en æske? To stk blev det til. Æsker. Altså af de små.
 • været overvældet af mit eget geni: temmelig mange. Meget udansk, ikke særlig beskedent, og måske heller ikke 100 % klædeligt. Men rart, dog.

Jeg håber I også har haft en dejlig nat, og at I vil tage godt imod den nye udgave af Fiftyfabulous! Husk at give mig besked om eventuelle unoder, jeg ikke har fået udryddet i nattens løb. De er snedige, er de…

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Kæmpestort tillykke – og mega-sejt gået; hvor er der fint herinde! ❤️
  NB: Synes jeg hører om flere, der forlader BD i disse dage?

  1. admin says:

   Tak Maude – jeg er rigtig glad for det nye design, selvom der stadig er en del arbejde tilbage.
   Jeanette har også flyttet Voksenlivsstil, så vi er to, der skal stå på egne ben 🙂

 2. Tillykke – her er blevet fint. Personligt er jeg glad for at slippe for reklamerne i siden 🙂 kh. Birgitte

  1. Tusind tak, Birgitte. Jeg er også lykkelig for at være sluppet af med reklamerne – selvom de sjovt nok ikke generer mig på andre blogs. Jeg er vist lidt mærkelig 😉

Comments are closed.