Morgenstund har guld i mund

Morgenstunden er hellig. Der skal være tid til at byde den nye dag velkommen, og til at beslutte, hvordan man vil møde den. Jeg er ikke nødvendigvis super skrap til at stå tidligt op, men det er ligegyldigt, hvornår morgenen indtræffer, bare den byder på ro og glæde.

morgenstund

Jeg starter altid dagen med en stille stund ved mit alter. En lille refleksion over hvor heldig jeg er, at endnu en dag er dumpet ned i min turban.

Hvis det er en potentielt træls dag, der ligger foran mig, minder jeg mig selv om, at selvom jeg ikke altid kan sætte rammerne for min dag, så er der kun én der bestemmer, hvordan jeg vil udfylde rammerne. Jeg bruger lidt tid på at finde ud af, hvad der måske vil kunne gøre en svær dag nemmere. Kunne det måske være lidt vrangvillighed og tyngde, eller er der andet, som vil tjene mig bedre?

morgenstund

Morgenmaden er mit absolutte yndlingsmåltid. Igen; det kommer sig ikke så nøje om den står på bordet klokken 6.30, ved middagstid, eller endnu senere (tænk bare på Brinner!!), bare det er morgenmad. Alle måltider burde være enten morgenmad eller dessert, og det gør jeg til en regel, når jeg bliver konge!

Måske vil du også læse...

8 Comments

 1. Fru Moll says:

  Det er da et fromt ønske! Hvorfor vente til du bliver konge? God morgen

  1. Jamen du har da ret!
   Det er hermed lavet til en regel.
   Godmorgen til dig – og god dag

 2. Ja, det er vigtigt at huske, hvor meget man har at være taknemmelig for. Det husker jeg ofte, men ikke altid. Din idé med hver morgen at bruge et øjeblik på at hilse dagen velkommen er ikke så tosset 🙂 Jeg vil forsøge at gøre noget lignende!

  1. Det er sådan en dejlig måde at starte dagen på. I begyndelsen kan det være svært at huske det – men så kan man sætte en lille post-it på spejlet i badeværelset, så man bliver mindet om det 🙂

 3. Dorte Willum Hansen says:

  Jeg ville, hvis jeg kunne, stemme på dig som konge.

  1. Fedt!! Jeg lover dig, at jeg ville gøre det godt

 4. Mette says:

  Jeg stemmer også på dig smukke, kloge Pia❤️

  1. Åh tak, Mette <3

Comments are closed.