Overspringshandlinger med hæklenål

boho buntings

Sidste uges nørklerier var præget af det onde blod, der kom mellem mig og mit nye design. Vi kunne ganske enkelt ikke komme overens. Flere gange blev arbejdet sat i skammekrogen, men lige meget hjalp det. Først da jeg introducerede en konkurrent, kom der lige så langsomt skred i tingene, og jeg er glad for at kunne meddele, at vi nu er fundet sammen i skøn samdrægtighed.

Overspringshandlinger kan således være en rigtig god ting. Især da, når de ender med så herligt et resultat, som disse alt for nuttede Boho Buntings!!!

boho buntings

Jeg fik ideen på Instagram, hvor jeg så de fine buntings i et smukt orangeri. Fluks klikkede jeg mig videre til opskriften, som ligger hos LuluLoves, i øvrigt i virkelig godt selskab med en masse andre hæklede finurligheder. De er virkelig nemme at gå til, og opskriften er vidunderligt intuitiv. Har man hæklet den første, går resten nærmest af sig selv, og man behøver ikke længere konsultere opskriften.

Desværre havde jeg ikke pakket garn til dette projekt, så jeg endte med en lidt tarvelig akrylblanding, som var det bedste, det lokale supermarked kunne byde på. Heldigvis har jeg en veludviklet pyt-knap, og jeg er udmærket tilfreds med det færdige resultat (og dertil virkelig lettet over, at det ikke er noget som skal krammes eller puttes på kroppen…).

boho buntings

Opskriften bruger fine små trækugler til kvasterne, men sådan nogen kunne jeg ikke lige finde hernede. I stedet har jeg hæklet små bolde, som jeg har sat på, og det fungerer fint. Jeg tænker, det kunne se helt bedårende ud med kuglerne i en lidt anden, måske lidt mere jordagtig farve, men omvendt var jeg så utålmodig efter at komme i gang, at jeg måtte gå med det jeg havde. Formentlig kommer der flere af Lulus buntings i mit liv, og så kan jeg jo eksperimentere med forskellige materialer. Det er nemlig et herligt lille projekt, som nemt kan puttes i en taske og følge med én overalt – og det færdige produkt er noget så festligt, så lutter thumbs-up og varme anbefalinger herfra!

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Pia says:

    Ih hvor hænger de smukt – de er som skabt til dit italienske udekøkken ❣️

    1. Jeg er så glad for dem – tusind tak for inspirationen!!

Comments are closed.