Påske Snapshots

God påske, derude – jeg håber I alle nyder solen og de dejlige fridage! Det gør jeg i hvert fald, i fulde drag. Påske smager af forår, solskin, gode bøger og lange, dovne dage. Og nå ja, påskeæg.

Vi har tilbragt en del dage i mit Loveshack. Først nogle arbejdsdage, hvor vi primært fokuserede på vådområderne, således at både vores Master Bath og gæstefløjens badeværelse har fået en overhaling, og resultaterne er betagende. Jeg kommer til at dvæle en masse ved det senere, lige nu ville jeg bare prale lidt. For nøj, hvor vi har været gode, og dét skal man fejre 😉

Et kort mellemspil hjemme, så vi kunne boltre os i børnebørn. Jeg kan stadig mærke en forundret kildren i maven, hver gang jeg bruger ordet i flertal! Den store inviterede på leg og bålmad i skoven, og det var så hyggeligt, at jeg tog mig i at ønske, at aftenen aldrig ville ende.

Den lille kan ikke så meget endnu, altså ud over at være charmerende, perfekt og have de dejligste, lange tæer. Jeg er dybt forelsket i det lille væsen, og noget så nysgerrig på at lære ham nærmere at kende. Jeg tror, han er en stor tænker.

Og nu er vi så tilbage i Ornum, hvor dronningens udvalgte holder til. Der findes en fin legende om hvordan Dronning Margrethe d. 1. belønnede Ornum-boerne rigt for deres venlige sindelag, og tillod dem skattefrihed – og det er ganske vist, for den står der endnu, den sten, hun engang hvilede sig ved…

Vi holder påske nogle dage endnu, inden hverdagen igen banker på. Eftersom det fine vejr fortsætter (blev der sagt), bliver det noget i retning af noget fri leg i haven, lange gåture, og så selvfølgelig gode bøger. Vi skal forresten også se resten af After Life, en Netflix genistreg, som virkelig kan anbefales! Vi har således på mange måder at gøre med en fortsættelse af denne uge, og det er jo ikke skidt.

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Ønsker deg fortsatt fine påskedager, Pia. Det er noe eget med å ha mange dager sammenhengende fri og som man kan fylle med det man vil.
    Jeg er på jobb, men når jeg blir pensjonist om noen år skjer det kanskje for meg også.

    1. God arbejdslyst Ingrid – forhåbentlig får du nogen fridage senere, så du kan komme i hytte!

Comments are closed.