Skyggefolket 3, af Ida-Marie Rendtorff

img_8731

img_9042

Anna har igen læst, og denne gang anmelder hun Skyggefolket 3; Menneskehandel, som faktisk lyder til at være et rigtig godt bud på en julegave til de unge i familien. Jeg giver ordet til Anna:

Resume af bogen:
Så er vi kommet til den tredje og sidste bog i serien om Skyggefolket. Nu har Lass endelig fundet skyggefolket i en grotte ved et vandfald… eller det er egentlig skyggefolket der har fundet ham og han har fået lov til at blive der af deres leder. Han spørger efter sine biologiske forældre i lejren men han får ikke noget svar de begynder bare at brumme højt i stedet når han begynder at snakker om dem. Han bliver sat til at fange fisk til lejren og bagefter det, skal han rense dem (han kan ikke lide fisk). Lass er ved at være ret træt af at de ikke vil fortælle ham noget som helst om hans far og mor også efter at han har været der i noget tid nu. Men hvorfor skal han egentlig bare arbejde hele dagen? Hvordan kan han nogensinde finde dem hvis skyggefolket bare står og brummer højt? Er de måske døde eller er de stadig i live? Og hvad med hans lillesøster var hun blevet redet?

 

Min mening:
Jeg syntes det var en god serie med noget fantasy og drama i. Det er en bog for hele familien. Jeg kan selv rigtig godt lide de tegninger der er i bogen for det gør at man også bedre kan forstille sig tingende. Denne bog kan helt klart anbefales. Det var en ret åben afslutning så man kunne selv bestemme hvordan det gik Lass. Jeg havde faktisk ikke regnet med at serien ville slutte sådan men den var stadig meget god.

Kærlig hilsen,
Anna.

 

Bogen er et anmeldereksemplar fra Gyldendal.

Måske vil du også læse...