Søndags Snapshots

img_8646

Den første rigtige juleuge (jo, det er!!) – og så oven i købet en uge, som byder på de skønneste minder, når jeg scroller gennem kamerarullen på min telefon. Der ligger jo for eksempel stadig masser af herlige snapshots fra vores tur med barnevidunderbarnet, og den slags gør mig altså ekstra blød om hjertet!

img_8500

Jeg har virkelig haft julestjerner i øjnene denne uge. Ham min elskede og jeg satte en hel dag af til at julepynte stuerne, med skøn julemusik i højttalerne, og risengrød som bonus. Er også så småt begyndt at tænke på julegaver. Desværre er jeg ikke helt tjekket nok til at nå det der Black Friday, men jeg er da begyndt at indsamle gaveideer rundt omkring.

img_8019Mon ikke Fili ville blive lykkelig…?

Lørdagen har jeg brugt i templet, med næste års konfirmander. Altid noget der gør mig glad i låget, for ingen stiller så gode og vedkommende spørgsmål som teenagere – og jeg er bare taknemmelig over at få lov til at være med til at pege på svarmuligheder.

I dag skal Frk. T og jeg male soveværelse, og det skal nok blive spas. Hun er heldigvis voldsomt meget mere praktisk end undertegnede, så jeg har høje forventninger til resultatet, og skal nok dele det, så snart vi er klar!

Næste uge fortsætter i julesporet. Der bliver lige et par kedelige dage i retten (hvor der helt generelt er en utroligt dårlig stemning, og ikke den mindste pebernød i sigte…), men ugen byder heldigvis på så meget mere end det. Vi skal bage de første julesmåkager, vi skal til julepynteaften hos yngstesønnen, der er bedsteforældrejuleklip i børnehaven, og så er weekenden helliget årets første julefrokost OG hjembringning af juletræet. Det er lige noget der passer denne glade julegris 🙂

img_8638

Måske vil du også læse...