Søndags Fødselsdags Snapshots

 

 

Jeg har tilbragt en god del af ugen i mit lille farvestudio under taget – og i den forbindelse vil jeg gerne sige tusind tak for den overvældende modtagelse, mit håndfarvede garn har fået. Det havde jeg slet ikke turde håbe på, men hold op, hvor er jeg glad!

En enkelt dag steg jeg ned fra farvehøjderne, fordi jeg var så heldig at få besøg af barnevidunderbarnet. Vi tilbragte en herlig eftermiddag med at bage kage og lege, og det var lige præcis, hvad jeg trængte til. En slags opvarmning til hendes fødselsdag, som vi har fejret her i weekenden. Og ja, det blev en usædvanlig fødselsdag. Vi var kun fem personer, fødselaren inklusive, men vi hyggede os, gjorde vi. Ikke nogen social distancing den dag, for når nogen har fødselsdag må man gerne kysse og kramme dem, virusfare eller ej.

Mine aftner er blevet tilbragt på allerbedste yndlingsvis. Puttet i sofaen, med hund, strikketøj og en god serie på TV’et. Vi har set Tiger King (som at se en togulykke i slow motion, som bare bliver ved og ved…), og dels været vældig godt underholdt, dels fået nogle gode snakke om, hvordan små subkulturer kan komme til at lukke sig om sig selv. Det er jo for så vidt naturligt nok, al den stund at fælles interesser selvfølgelig skaber særlige bånd. Desværre sker der ind imellem dét, at små interne konflikter får al for meget opmærksomhed, og derfor vokser til helt groteske proportioner.

Alle de hyggelige aftner har rent faktisk betydet, at jeg har fået afsluttet nogle af mine mange strikkeprojekter! Mit Birds of a Feather sjal er for eksempel færdigt, og wow… Jeg elsker det! Opskriften ligger på Ravelry, og garnet er Askeladen på baserne Dug og Snedrive. Jeg er også blevet færdig med en herlig sweater til mig selv (egostrik FTW) og endnu en nuttet cardigan til barneønskebarnet. Altså, babystrik ❤️

Ugens skønhedsfavorit
Jeg er så heldig at have temmelig travlt for tiden. Min lille butik vokser sig stor og fin, og jeg nyder hvert sekund, jeg tilbringer deroppe. Noget af det, jeg virkelig holder af i travle perioder, er at tage mig tid til lidt ekstra luksus. Det virker nærmest dekadent at lægge sig med en ansigtsmaske, når der er tusind ting at tage sig af – men hvem har ikke brug for en smule dekadence i ny og næ? Og derfor smed jeg mig med Filorgas helt nye sheet mask, Lift-Mask. Den er skabt med Plasmatic Lifting Facors, som er inspireret af de opstrammende injektioner, man kan få. Masser af hyaluronsyre og kollagen, som giver volumen og binder fugt, og dertil gurkemeje som er en stærk anti-oxydant med anti-inflammatorisk effekt. Alt sammen udglatter og opfrisker det huden, strammer ansigtets konturer op, og sørger for at binde fugt helt ned i dybden. Selve masken er lavet af bio-cellulose, med fibre som er 1000 gange finere end et hårstrå. Det betyder at masken lægger sig helt tæt og fint ind i alle konturer, og sikrer at alle de fine ingredienser kommer hele ansigtet til gode. Lift-Mask kan købes online på Boozt.dk og Magasin.dk.

Jeg satte lidt stille musik på, rullede gardinerne ned og forsvandt til mit lykkelige sted. Bare lige 15 minutter i himlen – og bagefter kunne jeg vende tilbage med frisk og strålende hud, og masser af energi til resten af dagen.

Næste uge skulle have været tilbragt med at rejse til USA og fejre barnemirakelbarnets første fødselsdag. I stedet vil jeg blive lige her, og gøre mit allerbedste for ikke at være alt for trist. Savnet er der, hele tiden. Og det bliver næppe bedre, når jeg hvirvles 1 år tilbage i tiden, tilbage til de bevægede dage omkring min lille John-Johns fødsel.

Påsken bliver sjældent fejret med videre omhu her i huset – vi er ofte i Italien, men det bliver der ikke rigtig noget af i år. Jeg tænker, at jeg klipper et gækkebrev, spiser en masse marcipanæg, og lader det være godt med dét. Rigtig god påske til jer derude. Nyd den, og hold ud. Om lidt bliver alting sædvanligt igen!

Måske vil du også læse...