Søndags Snapshots

Normalt er jeg virkelig god til at planlægge og sortere i mine opgaver, men her på det sidste er det skredet lidt for mig. Derfor vidste jeg godt, at september ville blive en arbejdsmåned – men jeg havde nok lidt undervurderet omfanget. Heldigt nok så, at vejret mest har indbudt til indendørs sysler i denne uge.

img_4609

Strikketøj

Knuselsker at have noget mellem hænderne på de lange, hyggelige aftner. Lige nu er det en sweater til Fili der er på pindene, men jeg har også et par andre projekter i gang. Godt at vide, at jeg ikke kommer til at kede mig i fingrene, jo.

 

img_4590

At komme hjem

Noget jeg efterhånden burde være ganske rutineret i, men nogle gange er det nemmere end andre. Denne gang har jeg virkelig nydt at gå og pusle med alle de små ting – og med de store, som for eksempel mine vasketøjsbunker, som efterhånden ville kunne dække hele muren fra Game of Thrones. Til dén ende har jeg været noget så glad for mit nye tørrestativ (tænk at man kan blive  glad for noget så banalt, men jeg er altså vild med hverdagsluksus). Som nogen måske har bemærket, forsøger jeg mig stadig med det hvide tøj, selvom det nok synger på sidste vers. Sjap + vandpytter + hvidt tøj = katastrofe på vaske-fronten.

img_4623

Spilleaften

En hyggelig tradition, som kun er blevet mere festlig efter jeg har indført mit selvopfundne meta-spil. Denne gang fik vi så også lejlighed til at afprøve et helt nyt spil: Det Dårlige Selskab. Hvis du sætter pris på humor af den absurde og lidt grovkornede slags, er det her spil lige noget for dig. Kort fortalt, så handler det om at kombinere kort med forskellige udsagn, og min personlige favorit var: “Jeg bruger altid rester fra at være ligeglad i mine gryderetter. Det hele bliver bare lidt mere lækkert”.

img_4655
Bryllup

Når der er to, som tror så meget på hinanden og på kærligheden, at de vælger at ville tilbringe livet sammen, er det stort.

Det er nok den del af mit virke som Dharmalærer, jeg holder allermest af: de store ceremonier, der markerer livets gang, og gør mig lidt ør af glæde hver eneste gang.

 

Næste uge byder på mere arbejde. Meget mere. Og den byder også på masser af glade stunder med dem jeg holder af, og så skal efterårshyggen lige lidt op i gear. Flere stearinlys, mange flere. Flere er bedre.

I slutningen af ugen går turen til Italien, hvor vi skal nyde det, der formentlig bliver sæsonens sidste lange hike. Så får jeg en masse frisk, beskidt tøj, og sådan er livet ét stort kredsløb 🙂

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Jeg har også et strikketøy på pinnene for tiden. Det er så fin kveldssyssel på denne årstiden. God reise til Italia til helgen.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Pia says:

   Ja, strikketøj må der til. Glæder mig til at se hvad du laver 🙂

 2. Hvor er det længe siden jeg læste med, ikke bare på din blog, men generelt rundt omkring. Jeg har haft så meget andet i min kalender den sidste tid, men nu savner jeg virkelig at bare sidde og læse med. Jeg kan godt sætte mig ind i at du er glad for dit nye tørrestativ, jeg står nemlig i samme situation 😉 Har længe ønsket mig en tørresnor i haven, men det er først nu, jeg har fået et! Glæder mig til at få vasketøjet ud i haven i stedet for i badeværelset.Knus

  1. Pia says:

   Der er ikke noget bedre end vasketøj der er tørret udenfor – det dufter bare helt specielt. En lidt kold fornøjelse om vinteren, men jo stadig skønt, så jeg fortsætter!

Comments are closed.