Ingen Søndags Snapshots

I denne uge kommer der ingen Søndags Snapshots, fordi – og nu citerer jeg forrige århundredes største poeter – “Hvem vil se på én som ikke ler?”

De blogindlæg, der er kommet i ugens løb, blev alle til i et rødøjet energi-rush i mandags, og sådan vil det nok være i den nærmeste fremtid; at blogindlæg vil blive lavet i bundter, og ikke nødvendigvis helt stabilt. Har heldigvis en del liggende i min pipeline, så helt stille bliver her ikke.

Jeg er ængstelig og sørgmodig, og selvom jeg gør mig umage, er det svært at finde rigtig glade minder fra ugen der gik. De fleste af De Store Ting er heldigvis ok, og det glæder jeg mig over – og så søger jeg ellers trøst og styrke, hvor jeg kan. Jeg kommer igen.

Måske vil du også læse...

6 Comments

 1. Klem og gode tanker til dig

  1. Tak Anja <3

 2. Anne says:

  Forstår at du og familien går gjennom tøffe tider- ta vare på hverandre! Håper allikevel du orker å fortsette med dine inspirerende innlegg

  1. Tak – og tak for de opmuntrende ord. Det varmer 🙂

 3. Anne-Mette Valsgard says:

  Der er ingen tvivl om I får en svær tid. Heldigvis virker det som om I har gode venner og en dejlig familie, så jeg er sikker på at I kommer styrkede igennem.

  1. Ja, jeg føler mig virkelig velsignet, med alle de gode mennesker omkring mig – og alle de søde kommentarer fra jer! De betyder mere end I måske ved ❤️

Comments are closed.