Søndags Snapshots

img_2770

Fra den ene yderlighed til den anden…

Vi har haft mange slags vejr denne uge. Alle mulige slags vejr, som jo har hver deres charme – omend vi vendte regnvejrscharmen ryggen, da vi fik besøg hjemmefra. Er ellers god til at finde på regnvejrshygge, men vi blev enige om, at yngstesønnen med familie næppe var fløjet så langt for at se, hvordan gråvejr ser ud.

img_2765

Blide briser.

Apropos det første billede ovenfor, hvor vi var nødt til at køle Fili ned under en vandpost på en af vores hede traveture, ser I her ugens bedste køb: en ventilator!

img_2859

De smukkeste solnedgange, nydt fra restauranten med den mest delikate mad, på Villa Carolina.

… og apropos det andet billede, hvor vi blev angrebet af hagl så store som dueæg, så flygtede vi fra vejret, og havde en række skønne dage i Castelletto d’Orba, hvor vi nød solen over Piemonte i fulde drag sammen med barnevidunderbarnet.

I forbindelse med mit indlæg om vores tur har jeg fået et spørgsmål, som jeg hellere må besvare her: Vi har selv betalt både turen og opholdet. Hvis mine indlæg er sponsorerede, eller hvis nogen af de ting jeg skriver om, er modtaget som gave fra firmaer, vil det altid være tydeligt markeret. Sådan kan jeg bedst lide det, og det kræver loven i øvrigt også af bloggere (og det ville nok være en god ide at indføre samme regel i forhold til trykte medier!).

img_3056

Sol, søvand og verdens bedste skibshund

Vel tilbage ved Como har vi nydt søen. Det er altid en glæde, men utroligt meget mere når det er med barnevidunderbarnet! Sådan er det jo faktisk med rigtig mange ting…

 

I dag tager ham min elskede og jeg videre til Cinque Terre. Vi skal ned og vandre – og måske også lige få os en dosis strandliv af den absurd smukke slags. Planen er at vandre gennem alle fem byer, selvom en del af turen kommer til at gå over bjergene, i stedet for langs med kysten. Der er nemlig en del af kystruten er der lukket i år, men mon ikke vi får overload på det skønne under alle omstændigheder?

Hav en magisk uge allesammen. Vi har planlagt at nyde tiden i fulde drag, for det er den sidste ferieuge i denne omgang.

Måske vil du også læse...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.