Søndags Snapshots fra en evneoptimist

Der er nogen som er tidsoptimister – og så er der sådan nogen som mig, der er evneoptimister. En evneoptimist er sådan lidt Pippi-agtig: ‘Det har jeg aldrig prøvet før, så det er jeg sikkert god til’. Det lyder jo fedt, og er egentlig også en okay tilgang til livet – men nøj, hvor kan man brænde nallerne!!

strikning

I denne uge var jeg for eksempel helt sikker på, at jeg nok ville være god til at bygge en webshop. Fordi hvor svært kan det være? Meget svært, skulle det vise sig, men det går da fremad. Og jeg har lært en masse. Jeg har lært om PSP’er, gateways, indløsningsaftaler, SSL-certifikater, og om den vigtige forskel mellem http og https. Nå ja, og hvad der sker hvis man rykker fra det ene til det andet, og lige glemmer at give besked. Faktisk værre end at glemme at sige til mor, at man går over og leger hos Lotte. Heldigvis lokker drømmen lige om hjørnet. Den lodne drøm, om masser af garn, over det hele…

origami baby

Det er nok en god ting, at jeg ind imellem har været tvunget til at forlade min hule under taget. Ellers havde jeg næppe set dagens lys overhovedet i denne uge. Jeg har hygget om lille Johns navngivningsfest, som løber af stablen næste søndag. Jeg har lavet pynt – og det er jo noget, jeg kan lide! Især er jeg begejstret for de små fine origami-dragter, som skal pryde bordene. Origami er en fin afslapning, fordi man simpelthen er nødt til at skubbe alt andet ud af hovedet, hvis ikke man skal ende med et fuldkommen krøllet papir, og dét har jeg haft god brug for (altså ikke krøllet papir, men at skubbe alt ud af hovedet!).

de bortførte piger

Reklame – Saxo har givet bloggen et gratis årsabonnement.

Jeg har også taget mig tid til hurtigt at genlæse bogklubbens bog, De Bortførte Piger af Mary Linn Bracht. Jeg har skrevet om bogen før, men vil lige give den min anbefaling med igen. Så god er den nemlig, at den fint kan tåle at blive både læst og anbefalet to gange! Den kan både læses og lyttes hos Saxo, som stadig tilbyder 30 dages gratis prøveperiode.

I næste uge tænker jeg, at min webshop går online, om EDB-trolden og universets øvrige kræfter vil. Jeg har med andre ord endnu en travl uge foran mig, men sådan kan jeg jo lide det, og så er alt godt.

Jeg ønsker jer alle en vidunderlig uge, og håber at I har tid til påskønne sensommerens skønhed – vi ses!

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Signe says:

  Der er sgu da ikke langt fra tanke til handling!
  Jeg glæder mig til at se, hvad din webshop byder på 🙂

  1. Der er sjældent langt fra tanke til handling hos mig – på godt og ondt… Er vist ret impulsiv, men har også lært, at man kan slippe godt fra det meste

 2. Åh, jeg har aldrig vidst at det hedder “evneoptimist”. Det er jeg også! Jeg har endda været det lige præcis med at lave en webshop. Jeg mindes tydeligt, hvordan det gik op for mig, at det ikke er SÅ nemt 🙂 Evneoptimisme bringer jo ofte én videre, og jeg er ret sikker på at det ser sjovt ud udefra, men af og til synes jeg, at jeg har brændt mig lidt rigeligt. Det er jeg sikker på, at du ikke gør med webshoppen. Den bliver så lækker!

  1. Åh hvor er du sød Men som erfaren evneoptimist ved jeg jo godt, at der er en vis risiko for lange nætter og hårtotter der bliver rykket ud i frustration…
   Jeg vil tage din forudsigelse med mig ind i næste uge!!

Comments are closed.