Søndags Snapshots fra en smuk virkelighed

En uge der starter i Rom, og slutter arm i arm med en varm hundesnude, er der ikke meget skidt at sige om. Det har med andre ord været en rigtig, rigtig god uge, en af dem der har budt på præcis den rette blanding af hverdag og fest – og tilmed både det dejligste sommervejr og det smukkeste sensommer-efterårsagtige vejr. Så ingen klager herfra, bare en masse glade og svært tilfredse smil.

Måtte ikke komme med ind i Peterskirken på grund af min påklædning – men så kunne jeg da heldigvis snuppe en pause i skyggen, mens jeg morede mig med at kigge på mennesker. Fandt i øvrigt ud af, at Peterskirken skal besøges søndag ved middagstid. Da taler paven nemlig, hvilket betyder at alle andre er kommet i god tid, så der absolut ingen køer er!

Sensommertur i København. Noget så hyggeligt at have svigerdatteren her, eftersom hun gælder som stående alibi for alle slags turistture rundt i Danmark. Således kunne vi med sindsro lægge vejen omkring kære Nyhavn

…og mæske os i det lækreste smørrebrød!

Danmark er på mange måder et fortrinligt land at være turist i. Her er mægtig pænt, sådan på den stille, idylliske måde. Holbæk Fjord i aftensol er slet ikke værst!

fili

Og så var der det med hundesnuden. Bedste ven med hale, som altid er parat til leg, gåtur eller arm-i-pote hygge. Hvor ville jeg dog ønske at jeg altid kunne have hende med mig på rejserne. Kan sagtens se hende svanse ned ad Via Condotti, og lige stikke snuden (haha) indenfor hos Gucci 🙂

Næste uge tegner forrygende. Ikke mange planer, hvilket giver plads til at fylde godt op med hygge, strik, lang godnatlæsning og nogen store kopper te. Er fan af kalenderlette uger!

Måske vil du også læse...