Søndags Snapshots, som ikke er fra Mallorca

En lidt blandet uge, må jeg nok sige. Den startede jo rigtig fint, med stille, dansende snefnug og feberfri dage efter min dumme forkølelse. Men så udviklede tingene sig, og som jeg fortalte i går, røg vores tur til Mallorca i vasken. Til gengæld fik jeg grusomt ondt i maven, og det er jo næsten ligeså sjovt. Næsten.

Tirsdag var en rigtig gulddag, med selvforkælelse og hyggelig frokost. Jeg var til ansigtsbehandling – den første, tror jeg, i mere end ti år – og jeg nød både behandlingen og resultatet.

Onsdag var jeg til ridning med barnevidunderbarnet, som naturligvis, vanen ganske tro, forundrede mig med sin kunnen. Noget virkelig sjovt ved at gå til ridning med hende, er at alle minderne fra min egen første ridetid kommer myldrende. Skrappe Hr. Jensen, for eksempel. Han gav kun sine kommandoer én gang. Når han råbte “Kort galop til venstre, march“, var det sådan set meningen at man skulle sætte sin hest i venstregalop på stedet. Ikke noget med at løbe en uvillig krikke i gang, for så kom han forbi med sin lange pisk, og det resulterede gerne i at rytteren fik en flyvetur. Helt sådan foregår det ikke længere, og det er vist godt nok 😉

Efter onsdag gik det hele lidt ned ad bakke, men der er jo heldigvis ikke noget der er så galt, at det ikke er godt for noget, som Bagermester Harrepus sagde, og alt i alt har det været en fin uge.

I næste uge kommer den til at stå på noget så spændende som fotografering af mit hjem. Ugebladet Søndag kommer og laver en boligreportage, og jeg glæder mig rigtig meget til at se mit hjem gennem andres øjne. Har dog også en vis kildren i maven, og en stærk trang til at gøre rent!

søndag

Men lige nu vil jeg holde søndag. Jeg vil nulre rundt i pyjamas og spise sen morgenmad – måske endda lokke nogen til bageren? Altid godt at starte med en tebirkes, jo. Så vil jeg bladre lidt i de norske interiørmagasiner, jeg jævnligt bliver nødt til at købe, fordi de er de bedste i verden, og jeg vil nyde at ude er godt, men hjemme trods alt bedst. Havde jo bare været sjovere at prøve ude først…

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Så synd at mallorcaturen gikk i vasken, men som du sier, aldri så galt at det ikke er godt for noe. Det så deilig ut med ansiktsbehandling. Sikkert ti år siden jeg også har fått det.

    Så gøy da at det skal bli magasinreportasje av det vakre hjemmet ditt, og skjønner godt at det blir litt spennende å se det gjennom andres øyne. Litt skrekkblandet fryd. Håper du får anledning til å dele litt av det med oss.

    Ønsker deg den aller beste mandagen.

    1. Ja, det har været en god uge, også selvom der ikke blev noget Mallorca i denne omgang. Skrækblandet fryd – det beskriver vist meget godt min tilstand lige nu 🙂 Men nok mere ‘fryd’ end ‘skræk’ trods alt. Satser på at kunne dele nogen billeder snarest.

      Også skøn mandag til dig. Mandage er så rare synes jeg, fordi der ligesom ikke er nogen forventninger til dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.