Anna Anbefaler Ravnenes Hvisken 3

Min niece, Anna, har igen skrevet en anmeldelse af en bog, som lyder som en oplagt gaveide til familiens unge, Ravnenes Hvisken 3, så uden videre omsvøb vil jeg give ordet videre til hende:

Ravnenes hvisken 3

Af Malene Sølvsten

 

Saxo har givet mig et medlemskab på deres app så jeg kan anmelde en masse gode bøger.

I snart et år har der ligget sne ved Kraghede skov og i resten af Norden. Fimbulvinteren er kommet og det er måske på grund af Annes død, nu hvor hun blev genoplevet igen. Anne har mareridt om Ragnarok om natten, der er især én del hun er bange for: I drømmen bliver Luna dræbt af Monster.

Nå ja, og så varsler Fimbulvinteren Ragnaroks komme… verdens undergang. Anne og hendes venner vil gøre alt for at redde verden fra undergang.

Elias fortæller Anne at et gjallarhorn – et horn af guld – vil kunne stoppe/starte Ragnarok hvis man puster i det. Men der er et lille problem, hornet er slået i mange stykker. Anne begynder at lede efter stykkerne så hun kan samle hornet og stoppe Ragnarok. Hun tager til Odin for at tage det første af mange stykker uden han opdager det. På turen finder Anne sig en ny ven: Mimer.

Mimer er et halshugget hoved som skal våge over Odins del af hornet. Han har mange rigtig grimme sår. Så Anne tager Mimer med hjem til Odinshøj for at lappe ham sammen med Elias` hjælp.

Anne finder ud af at en af hendes meget nære venner ikke er som de giver sig ud for. Hvem kan Anne stole på nu? Anne tager tilbage til et sted hun har svoret ikke at komme tilbage til for at få hjælp, men får hun den rette hjælp hun har brug for? hun vil gøre alt i hendes magt for at afværge mod Ragnarok, men har hun mon nok tid?

Hvis du holder af lange fortællinger, kan huske navne på rigtig mange personer og elsker fantasy er det her en bog lige for dig. Det er i hvert fald en bog lige for mig. I starten havde jeg ret svært ved at huske alle navnene og hvem man kunne lide og ikke lide men efter det lige var kommet på plads, så var det en både fantastisk og forvirrende bog, på den rigtig gode måde.

Kærlig hilsen Anna

ravnenes hvisken 3

Måske vil du også læse...